Κένταυρος Αστακού: Διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία οι προαγωγικές εξετάσεις για αλλαγή ζώνης στο Ταεκβοντο

Διεξήχθησαν το Σάββατο 29/01/2022 με απόλυτη επιτυχία οι προαγωγικές εξετάσεις για αλλαγή ζώνης στο Ταεκβοντο. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν σε ολιγομελή τμήματα στις εγκαταστάσεις του Κενταύρου χωρίς την παρουσία εντός του χώρου θεατών λόγω των περιοριστικών μέτρων. 

Χωρίς να υστερήσει κανείς οι αθλητές ανταποκρίθηκαν πλήρως στην διδακτέα ύλη του Ταεκβοντο αφήνοντας άριστες εντυπώσεις με την απόδοση τους, αποσπώντας τα ευμενή σχόλια των Δασκάλων – εξεταστών κυρίων ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ Θεοδώρου και ΛΙΑΜΕΤΗ Σωτηρίου οι οποίοι με την γνώση και την εμπειρία τους, καθοδήγησαν τα παιδιά στην κορύφωση της απόδοσης τους. Εκτός από τα θετικά σχόλια που αφορούσαν την τεχνική κατάρτιση, την πειθαρχία και την δύναμη οι Δάσκαλοι δεν παρέλειψαν να μιλήσουν στα παιδιά για το φιλοσοφικό κομμάτι της τέχνης, που αφορά τις αξίες, τα ιδανικά, την νοοτροπία, την αξία της διατροφής, τον τρόπο σκέψης και την γενικότερη παιδεία που πρέπει να έχει ένας ασκούμενος στο Ταεκβοντο.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά τα οποία κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω covid κατάφεραν μετά από κοπιώδη προετοιμασία να ανταποκριθούν σε τέτοιο ικανοποιητικό βαθμό και να παρουσιάσουν μια πολύ όμορφη εικόνα.

Ευχαριστούμε τους Δασκάλους – εξεταστές για τα τιμητικά τους σχόλια, για την άψογη διαδικασία των εξετάσεων, και για τις συμβουλές και νουθεσίες στα παιδιά.

Ένα ξεχωριστό “ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ” στους γονείς για την στήριξη και τα συγχαρητήρια μας για το γενικότερο επίπεδο των παιδιών.

Συνεχίζουμε στο στόχο μας : “ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ – ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ”…

(κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)