ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ: Ασύλληπτο ! Ακατάλληλες οι Παιδικές Χαρές… Κι όμως λειτουργούσαν…..

 

Επικινδυνότητα, ανευθυνότητα, εγκληματική αμέλεια, άγνοια, αδιαφορία; Αναρωτιέμαι τι, ή ποια από όλα αυτά ισχύουν, σε ότι αφορά την ακαταλληλότητα προς χρήση των Παιδικών Χαρών του Δήμου Ξηρομέρου. Φοβάμαι ότι ισχύουν όλα μαζί σωρευτικά.

 

Πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι οι Παιδικές Χαρές, 14 ή και περισσότερες-δεν ξέρω πόσες μπορεί να είναι με απόφαση του  Αντιδημάρχου κ, Πολύζου σφραγίζονται, προφανώς, ως άκρως επικίνδυνες για την χρήση τους από τα παιδιά. 

 

Και αυτό, λίγους μόνο μήνες μετά την διάθεση από το ‘’Πρόγραμμα Φιλόδημος’’  212.000 ευρώ για τη συντήρηση και λειτουργία τους. Ο λόγος, ότι δεν διαθέτουν την προβλεπόμενη από τον Νόμο  πιστοποίηση από ανεξάρτητο φορέα, όπως εν προκειμένω η TUV HELLAS AE.

 

Τα ερωτήματα, που ανακύπτουν πολλά και σοβαρά και χρήζουν άμεσης, επίσημης και συνοδευόμενης με έγγραφα  απάντησης από την Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα από τον Δήμαρχο κ. Τριανταφυλλάκηκαι τον αρμόδιο καθ ύλην Αντιδήμαρχο κ. Πολύζο.

 

Οφείλουν, χωρίς χρονοτριβή, να δώσουν στη δημοσιότητα το έγγραφο της TUV HELLAS AE. , όπως και τα δύο άλλα έγγραφα, που μνημονεύονται στην Απόφαση του κ. Πολύζου για σφράγισμα των Παιδικών Χαρών.

 

Ως Δημότης Ξηρομέρου αξιώνω να ενημερωθώ πλήρως για το τι συμβαίνει και να έχω απάντηση, εάν μέχρι χθες λειτουργούσαν κανονικά  και τι ήταν αυτό που άλλαξε από χθες μέχρι σήμερα, που ελήφθη η Απόφαση σφράγισης;

 

Σήμερα, πληροφορήθηκαν ότι οι Παιδικές Χαρές δεν ήταν Πιστοποιημένες και άρα ακατάλληλες για χρήση , ή το  γνώριζαν– και από πότε  αλλά παρόλα αυτά τις κρατούσαν ανοικτές, βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα μικρών παιδιών  ακόμα και τη ζωή τους; 

 

Αν αυτό δεν είναι εγκληματική  ανευθυνότητα και αδιαφορία, τι  άλλο μπορεί να είναι ; Ας μας απαντήσουν οι κύριοι της Δημοτικής Αρχής. Πως τολμά κάποιος να ‘’παίζει’’ με την τη σωματική ακεραιότητα, ακόμα και τη ζωή, μικρών, αθώων παιδιών;

 

Και κάτι τελευταίο: Με ποια μελέτη, ή εν πάσει περιπτώσει με ποια παραστατικά, ή πως αλλιώς μπορούν να τα ονομάσουν-ελάχιστη σημασία έχει αυτό-, εγκρίθηκαν από το Πρόγραμμα τα 212000 ευρώ. 

 

Με πραγματικά, ή παραπλανητικά ; Αναμένουμενα τα δούμε, για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Όσο δεν δημοσιοποιούνται τα συνοδευτικά έγραφα, που αφορούν  το μείζον αυτό θέμα, νομιμοποιείται ο καθένας να υποθέτει το οτιδήποτε. 

 

Κάποτε με  αυτό το Δήμο, θα πρέπει να  ασχοληθεί η Δικαιοσύνη, πριν να είναι πολύ αργά…

Το άρθρο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ: Ασύλληπτο ! Ακατάλληλες οι Παιδικές Χαρές… Κι όμως λειτουργούσαν….. εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.