Θωμάς Μπαρμπαρούσης: Να το παράβολό μου για συμμετοχή στις εκλογές! Καταρρίπτονται τα ψέματα. Θα παρέμβει η Δικαιοσύνη ;

Αυτό είναι το παράβολο για τη συμμετοχή μου στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό ”ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ -ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ”, το οποίο άντλησα από το mytaxisnet (ΑΑΔΕ).

 

Παρόμοια είναι και τα άλλα 157 παράβολα, που έχουν εκδοθεί από τον ίδιο Συνδυασμό για τους αντίστοιχους υποψηφίους του-άνδρες και γυναίκες. Προφανώς και δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω, ή να ασχοληθώ, με το παράβολο κάποιου άλλου ή άλλης εκ των 157 παρά μόνο με το δικό μου. Και τούτο γιατί- όπως μπορείτε να δείτε- το παράβολο περιέχει στοιχεία, που εμπίπτουν στα προσωπικά δεδομένα. Η ανάγκη όμως να αποκαλυφθεί η αλήθεια με οδηγεί στη δημοσιοποίηση του δικού μου παραβόλου, παραβλέποντας τον όποιον κίνδυνο και εκθέτοντας τα δικά μου προσωπικά δεδομένα.

Θεωρώ ότι η αλήθεια, σε αυτή τη συγκυρία, έχει μεγαλύτερη αξία, από τα δικά μου, δημοσιοποιούμενα εν προκειμένω, προσωπικά δεδομένα.

Όπως διαπιστώνετε το παράβολο δεσμεύτηκε από το Δημόσιο και συγκεκριμένα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης (χθες έγινε αυτό) ενώ έχει εκδοθεί και πληρωθεί εμπρόθεσμα. Εάν η έκδοση και πληρωμή του δεν γινόταν εμπρόθεσμα, δεν θα δεσμευόταν, ως απαράδεκτο. Το ποσόν του παραβόλου θα εισπραχθεί οριστικά μόλις ανακηρυχθεί η υποψηφιότητά μου από το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, πράγμα που θα γίνει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου για όλους τους υποψηφίους, όλων των Συνδυασμών αλλά και για τους τρεις Συνδυασμούς του Ξηρομέρου.
Εάν η υποψηφιότητά μου διαπιστωθεί ότι έχει κώλυμα και δεν ανακηρυχθεί από το Πρωτοδικείο, το παράβολο θα αποδεσμευθεί και θα επιστραφεί, αφού ο σκοπός για τον οποίο εξεδόθη, δεν θα είναι νόμιμος και υπαρκτός.

Πιο ισχυρό αποδεικτικό στοιχείο από το παράβολο δεν υπάρχει και καταρρίπτει, όσους ισχυρίζονται κάτι διαφορετικό. Άλλωστε όλα τα παράβολα του Συνδυασμού είναι στη διάθεση του Πρωτοδικείου, όπως και το αποδεικτικό πληρωμής τους μέσω της ΕΤΕ.

Το Πρωτοδικείο θα αποφανθεί -όπως προβλέπεται από τον Νόμο- την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου, οπότε θα αποδειχθεί η αλήθεια. Από εκεί και πέρα, κάποιοι θα πρέπει να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και να δεχθούν τον πέλεκυ της Δικαιοσύνης, εάν ψεύδονται και διέπραξαν το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος των Παρατάξεων, μεταξύ των οποίων και η Παράταξη ”’ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ”, την οποία φωτογράφιζαν ευκρινώς τα δύο blogs, που δημοσίευσαν τις σχετικές πληροφορίες.

Ωστόσο, παραμένουν αναπάντητα πολύ σημαντικά ερωτήματα:

– Ποιος διέρρευσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης τις ψευδείς πληροφορίες, που πλήττουν καίρια την αξιοπιστία και την σοβαρότητα των Παρατάξεων, που διεκδικούν τη Δημαρχία του Ξηρομέρου;
– Ποιος υποκατέστησε, και με πιο δικαίωμα και σκοπό τις αρμοδιότητες του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου;
– Το Πρωτοδικείο του Μεσολογγίου και η αρμόδια εισαγγελία, έχουν γνώση του γεγονότος;

Αναμένουμε τις εξελίξεις.