ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟ ΘΆΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΎ ΒΑΛΥΡΑΚΗ,ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΊΑ ΚΑΤΑΓΓΈΛΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!


«Είναι ισχυρή, αν όχι βεβαία η εκδοχή της ανθρωποκτονίας», καταγγέλλει για τον θάνατο του συζύγου της Σήφη Βαλυράκη, η Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, επικαλούμενη στοιχεία σχετικά με εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους στο δυστύχημα που προκάλεσε τον θάνατο του πρώην υπουργού.

Σε επιστολή της προς τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, η γυναίκα του εκλιπόντος πρώην υπουργού, γνωστή ζωγράφος Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη φέρεται να υποστηρίζει: «Οι άνθρωποι στη μικρή κοινωνία της Ερέτριας μιλούν και ίσως καταθέτουν στην τοπική Αρχή στοιχεία για την εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους, που σημαίνει ότι είναι ισχυρή, αν όχι βεβαία η εκδοχή της ανθρωποκτονίας».

Η ίδια φέρεται να τονίζει ότι τα επαγγελματικά σκάφη στην περιοχή είναι πολύ λίγα και πολύ λιγότερα ήταν αυτά που βρίσκονταν στη θάλασσα κατά τον χρόνο του συμβάντος.

«Σας ζητούμε να ενεργήσετε άμεσα έτσι ώστε οι έρευνες να επισπευσθούν για να μην επικρατήσει η λήθη και η συγκάλυψη», καταλήγει στην επιστολή της η Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη.

Τηλεφωνική επικοινωνία με Πλακιωτάκη

Τη διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει εξονυχιστικός έλεγχος στην υπόθεση του θανάτου του συζύγου της, εξέφρασε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη σύζυγο του Σήφη Βαλυράκη.

Ο κ. Πλακιωτάκης είπε επίσης ότι η εμπειρία του Λιμενικού Σώματος σε τέτοιες υποθέσεις ναυτικών δυστυχημάτων είναι πάρα πολύ μεγάλη και ό,τι υπάρξει σχετικά με την υπόθεση να είναι βέβαιη πως θα αποκαλυφθεί.
Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην αριστερή πλάγια τραχηλική χώρα και στο λαιμό, αποτελούν την αιτία του θανάτου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη, όπως δήλωσε σήμερα ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγρηας.

Ανέφερε, επίσης, ότι οι κακώσεις αυτές προκλήθηκαν από θλον και τέμνον όργανο, που ένα τέτοιο είναι η προπέλα του σκάφους και επειδή αυτό το γεγονός αυτό συνέβη μέσα στη θάλασσα συνεπακόλουθό του ήταν ο πνιγμός.

Ο ιατροδικαστής δεν διαπίστωσε ο πρώην υπουργός να είχε υποστεί κάποιο καρδιακό πρόβλημα ούτε κάποιο λιποθυμικό επεισόδιο.
ΠΗΓΗ

Το άρθρο ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟ ΘΆΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΎ ΒΑΛΥΡΑΚΗ,ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΊΑ ΚΑΤΑΓΓΈΛΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.