Θρίλερ για γερά νεύρα στο Μεσολόγγι – Και δύτης στις έρευνες για τον αγνοούμενο Μπάμπη


Σε θρίλερ για γερά νεύρα έχει μετατραπεί η υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, με τις αρχές να «χτενίζουν» την περιοχή και τα ψηφιακά αποτυπώματά του.
Ειδικότερα, οι αρχές έχουν εστιάσει σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου στην περιοχή του πρώην ΤΕΙ στο Μεσολόγγι για να βρουν τον αγνοούμενο Μπάμπη, τον 31χρονο που χάθηκαν τα ίχνη του από το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, σε μια υπόθεση εξαφάνισης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news, στις έρευνες συνδράμει και δύτης -έπειται από αίτημα της μητέρας του 31χρονου Μπάμπη- ο οποίος θα επικεντρωθεί κυρίως στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, εκεί όπου υπάρχουν πολλοί βαλτότοποι και αρδευτικά κανάλια και οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν πιάσει τα τελευταία στίγματα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου.

BABIS
Πολύ σημαντικό θεωρείται το γεγονός πως έχουν ανακτηθεί δεδομένα από το κινητό του 50χρονου κρεοπώλη και οι συνομιλίες τους πριν από την εξαφάνιση. Όπως διαπιστώθηκε από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου, η συσκευή –τις επίμαχες ώρες όπου χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου– φαίνεται να είναι ενεργή και μάλιστα να την έχει αφήσει στο σπίτι του.

Έμπειροι αξιωματικοί ερμηνεύουν την συγκεκριμένη κίνηση ως μια πράξη για να μην εντοπιστούν οι κινήσεις του.

dnews.gr

Το άρθρο Θρίλερ για γερά νεύρα στο Μεσολόγγι – Και δύτης στις έρευνες για τον αγνοούμενο Μπάμπη εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.