Θέρμο: Νεκρός ο 70χρονος σε εργατικό δυστύχημα


Στο πένθος βυθίστηκε το Θέρμο από τον τραγικό θάνατο 70χρονου σε εργατικό δυστύχημα.

Ο Σωτήρης Χολέβας (Μπολιαζίμης) τραυματίστηκε θανάσιμα το μεσημέρι της Δευτέρας (20/3) στο Θέρμο όταν εκτελούσε εργασίες σε οικία……

Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Θέρμου όπου διαπιστώθηκε, δυστυχώς, ο θάνατός του.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Κώστα Μαραγιάννη

“Κεραυνός εν αιθρία” η είδηση, πριν από λίγο, του θανάτου του συμπολίτη μου, αγαπητού φίλου και γείτονα Σωτήρη Χολέβα (Μπολιαζίμη) του Γεωργίου, από ατύχημα την ώρα της εργασίας του. Χάθηκε ξαφνικά ο φίλος, ο γείτονάς μου, ο αγαπητός σε όλους Σωτήρης, που μόνο αγάπη, καλοσύνη, ευγένεια και ήθος μετέδιδε σε όλους.


Ο αυτοδημιούργητος τεχνίτης πέτρας που διέθετε ένα απίστευτο ταλέντο να μεταμορφώνει την πιο άσχημη πέτρα και το πιο άσχημο ξύλο σε πραγματικό έργο τέχνης. Άνθρωπος με αυθεντικό και πηγαίο χιούμορ , μοίραζε παντού χαρά και αισιοδοξία.


Περνώντας δύσκολα τα παιδικά και τα μετέπειτα χρόνια, γιος πολυμελούς οικογένειας, γνώρισε τί θα πει φτώχεια και δύσκολες συνθήκες ζωής , συνθήκες που τον δίδαξαν να είναι σεμνός, ειλικρινής και πάνω απ΄ όλα άνθρωπος. Έδινε σε όλους τους ανθρώπους μια νότα αισιοδοξίας και χαράς και όλοι περίμεναν να ακούσουν ένα αστείο, ένα ανέκδοτο, έναν σοφό λαικό λόγο, που με περισσή εξυπνάδα και σοφία έλεγε.

Ο πόνος για τον ανεπάντεχο και ξαφνικό θάνατό του, θα είναι δυσβάστακτος για τη μάνα του, που θα πιει το πικρό ποτήρι του αποχωρισμού από το παιδί της, τη σύζυγό του Χριστίνα, τις κόρες του Μαρία και Βασιλική, τα αδέλφια του, το γαμπρό του Στέφανο, την κουνιάδα του Ασήμω και όλους τους συγγενείς του.

Θα μας λείψεις, πραγματικά, αγαπητέ Φίλε και γείτονα. Θα σε αναζητώ τα πρωινά που σε συναντούσα, τις ώρες που μιλούσαμε και είχα να μάθω και να διδαχθώ πολλά από σένα.


Καλό δρόμο στο αιώνιο ταξίδι! Ειλικρινή Συλλυπητήρια στους δικούς σου ανθρώπους!

agriniopress.