Η AΓΝΩΣΤΗ παραλία της Αττικής που θα σας μαγέψει![ΒΙΝΤΕΟ]


Το καλοκαίρι όλοι αναζητάμε κοντινούς προορισμούς κι όμορφες παραλίες. Μια πολύ καλή ιδέα που ενδεχομένως δεν έχετε σκεφτεί είναι η εξής: μια μικρή, άγνωστη στους περισσότερους παραλία της Αττικής, τη Τσονίμα.

Η παραλία

Σε απόσταση μόλις μιας ώρας από το κέντρο της Αθήνας, η παραλία Τσονίμα στην περιοχή της Κερατέας θα σας μαγέψει. Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα κλισέ και να απολαύσετε μια διαφορετική εμπειρία χωρίς να πάτε πολύ μακριά η παραλία Τσονίμα είναι ο ιδανικός προορισμός.

Πρόκειται για μια από τις πολλές κρυφές παραλίες της Κερατέας, με βότσαλο και άμμο. Τα κρυστάλλινα νερά της δεν θα σας απογοητεύσουν και σε περίπτωση που ψάχνετε μια ήρεμη τοποθεσία στην σκιά να απολαύσετε την καλοκαιρινή δροσούλα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα δέντρα που αγκαλιάζουν την παραλία.

Ωστόσο, δεν είναι οργανωμένη, επομένως μην παραλείψετε να προμηθευτείτε όλα όσα χρειάζεστε για τις βουτιές σας αλλά και κάποια σνακ ή φρούτα.

Αν από την άλλη θέλετε να ολοκληρώσετε την εκδρομή σας με θαλασσινά σε κάποια παραδοσιακή ταβέρνα, κάντε μια μικρή αναζήτηση στην γύρω περιοχή.
ΠΗΓΗ

Το άρθρο Η AΓΝΩΣΤΗ παραλία της Αττικής που θα σας μαγέψει![ΒΙΝΤΕΟ] εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.