Η κωμωδία του Γιώργου Μακρή “ΑΜΕΤΙ ΜΟΥ ΧΑΜΕΤΙ” σε Αστακό , Βόνιτσα και Μεσολόγγι

 

 ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟ Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΚΡΗ

“ΑΜΕΤΙ ΜΟΥ ΧΑΜΕΤΙ”


Ασταμάτητα συνεχίζουν την περιοδεία τους σε όλη την Ελλάδα ο Γιώργος Μακρής και η τρελή ομάδα του που φέτος χαρίζουν αβίαστο γέλιο για 2.30 ώρες. Με ένα μοναδικό και πλούσιο σκηνικό.

“ΑΜΕΤΙ ΜΟΥ ΧΑΜΕΤΙ”


Πρωταγωνιστούν: Γ.Μακρής, Β.Καμίτσης, Τ.Βασιλάκη, Μ. Βλουτή, Α.Τσιαμπόκαλου, Π.Τζιαρτζιάνη. Guest Star ο M.Λεζές.

Μια κωμωδία Νεοελληνική Παλαιάς Κοπής τόσο σύγχρονη, τόσο επίκαιρη που αγαπήθηκε από το θεατρόφιλο κοινό. “Μια φορά μόνο δε φτάνει αυτή”, είναι η φράση που ακούς στα φουαγιέ των θεάτρων, στο διάλειμμα και στο φινάλε της κάθε παράστασης, σε συνδυασμό με το ασταμάτητο χειροκρότημα των θεατών. 
 
Ένα τρελό Παντοπωλείο ξεσηκώνει το κοινό, επτά ήρωες απίστευτοι, μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις και μια καταπληκτική ιστορία σε κάνουν να κλαις από τα γέλια.

Μια τόσο ρεαλιστική ιστορία με χαρακτηριστικό την Παράδοση μας. Η Παράδοσή μας σε όλα. Ο Σύζυγος και Πατέρας (Χρυσόστομος Σωφρόνης), ιδιοκτήτης Παντοπωλείου με καταγωγή από Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας ξέρει τα πάντα – για όλους και για όλα. 
 
Έχει λύση για κάθε πρόβλημα δημιουργώντας άλλα τόσα. Αθυρόστομος με ιδιομορφία γλώσσας (ντοπιολαλιά), φιλάργυρος, τσιγγούνης, άπιστος, παραδοσιακός. 
 
Η σύζυγος (Πουλχερία Βουνοτρυπίδου) Πόντια που δε μιλάει ποντιακά αλλά και αυτό προσπαθεί να το κάνει ο Χρυσόστομος, γυναίκα με πολύ υπομονή, εργατική, μητέρα πάνω από όλα, που κάνει τελικά την δική της επανάσταση με μια τρομερή ανατροπή στο έργο. 
 
Η Πανάγιο Σοφρώνη θυγατέρα και η ραδιούργα στην Οικογένεια. Γιάγκος Σωφρόνης ο ιός, αιώνιος φοιτητής, τεμπέλης που όμως μέσα από τον έρωτά του για την Βίρνα Κουτσοκλανιότογλου σκαρφίζεται μια έξυπνη ιδέα. Οι δύο τους θα τρελάνουν τον Χρυσόστομο Σοφρώνη. 
 
Ο Βαγγέλης Σκώτης – συμβολαιογράφος και φίλος της οικογενείας, νομίζει πως είναι Σκωτσέζος λόγο επιθέτου. Και τέλος η Αρετούσα Ποθητή – γυναίκα αμαρτία, πελάτισσα του Παντοπωλείου. Και ο βοηθός του Χρυσόστομου ο Τέλης Βελόνης ο οποίος χώνει την μύτη του παντού, τρυπώνει παντού όπως και η βελόνα.. 
 
Έρωτες, περιουσιακά στοιχεία, κληρονομιές, αρραβώνες, επιχειρήσεις, παρεξηγήσεις. Προβολή της Δυτικής Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα. Όλα τα υλικά μαζί τα οποία συνοδεύουν εκπληκτικές ερμηνείες, υπέροχος φωτισμός, μουσική και χορογραφίες έχουν ως αποτέλεσμα την πιο επιτυχημένη την KΩMΩΔIA ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. ΑΜΕΤΙ ΜΟΥ ΧΑΜΕΤΙ

“ΑΜΕΤΙ ΜΟΥ ΧΑΜΕΤΙ” ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ


ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΘΕΑΤΡΟ ‘’ΚΑΣΤΡΟ’’ ΒΟΝΙΤΣΑ
(ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)
 
ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
‘’ΝΕΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥ’’
( ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ )
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
‘’ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ’’ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
(ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)


Και στους τρεις Δήμους η Είσοδος είναι Ελεύθερη.
 ΒΟΝΙΤΣΑ – ΑΣΤΑΚΟΣ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.

ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: 21.15
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 20.30


Ελάτε να ακουστούν τα γέλια σε όλη την Ελλάδα. Αρχές Αυγούστου έχει μόνο Δυτική Ελλάδα,  μόνο Αιτωλοακαρνανία και τίποτα άλλο. Συνδυάστε διακοπές με Υγεία και Ζωή.

Το γέλιο είναι υγεία – είναι ζωή.
 
Το πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 έχει βρει αυτό που χρειάζεται
ΖΩΗ – ΥΓΕΙΑ – ΓΕΛΙΟ
 
‘’ΑΜΕΤΙ ΜΟΥ ΧΑΜΕΤΙ’’ Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Το άρθρο Η κωμωδία του Γιώργου Μακρή “ΑΜΕΤΙ ΜΟΥ ΧΑΜΕΤΙ” σε Αστακό , Βόνιτσα και Μεσολόγγι εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – Xiromeropress.gr.