Η επόμενη μέρα  για τους κατοίκους  των Τ.Κ. Βασιλόπουλου -Καραΐσκάκη 

 

ΒΕΛΟΥΤΣΑNEWS

Η επόμενη μέρα βρίσκει  τους κατοίκους των Τ.Κ. Βασιλόπουλου -Καραΐσκάκη να μετρούν τις ζημιές που προξένησε η κακοκαιρία στα σπίτια και στις περιουσίες τους. 

Η αλήθεια είναι η Δημοτική Αρχή ,πολιτική προστασία και Περιφέρεια ενεργοποιήθηκαν  άμεσα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προξένησε η Κακοκαιρία.

Η αλήθεια είναι ότι η Περιφέρεια μερίμνησε για το καθαρισμό μόνο του ενός από τους δυο χειμάρρους που διασχίζουν την Τ.Κ. Βασιλόπουλου .Ο δεύτερος χείμαρρος όμως δεν άντεξε …

Η αλήθεια είναι ότι  η Περιφέρεια είχε προγραμματίσει τον καθαρισμό και του δεύτερου χειμάρρου της Τ.Κ. Βασιλόπουλου αλλά δεν… πρόλαβε!!

 Η αλήθεια είναι ότι  η Περιφέρεια ΔΕΝ φρόντισε παρά τα συνεχή αιτήματα και τις διαμαρτυρίες  των κατοίκων  για το καθαρισμό των φρεατίων στις Τ.Κ.  Βασιλόπουλου -Καραΐσκάκη  

 Η αλήθεια είναι ότι σήμερα και εκ των υστέρων γίνεται ο καθαρισμός των φρεατίων στις Τ.Κ.  Βασιλόπουλου -Καραΐσκάκη και από Δευτέρα έχει προγραμματιστεί ο καθαρισμός του δεύτερου χειμάρρου που διασχίζει την Τ.Κ. Βασιλόπουλου .

 Η αλήθεια όμως είναι ότι ευθύνες βαρύνουν και τους ίδιους τους κατοίκους που πολλάκις χρησιμοποιούν τις κοίτες των χειμάρρων για απόθεση σκουπιδιών και κάθε είδους άχρηστου αντικείμενου

 Είναι φανερό ότι έστω και τώρα…

Πρώτιστη προτεραιότητα Τ.Κ. ,Δημοτικής Αρχής  και Περιφέρειας πρέπει να είναι  η οριοθέτηση και τα έργα διευθέτησης των χειμάρρων που διασχίζουν της Τ.Κ.  Βασιλόπουλου -Καραΐσκάκη  για την αποτελεσματική προστασία των οικισμών και των  παρόχθιων καλλιεργούμενων εκτάσεων από τις πλημμύρες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το άρθρο Η επόμενη μέρα  για τους κατοίκους  των Τ.Κ. Βασιλόπουλου -Καραΐσκάκη  εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.