Η απίστευτη ιστορία του βοσκού που βόσκωντας το κοπαδι βρήκε σεντούκι με αμύθητο θησαυρό!


Τα δημοσιεύματα αναφέρονταν σε έναν βοσκό, σε ένα χωριό της ορεινής Ξάνθης, ο οποίος ουδέποτε είχε ασχοληθεί με την ανίχνευση χρυσού, ούτε γνώριζε για τους ανιχνευτές μετάλλων και χρυσού. Παρόλα αυτά, είδε στο όνειρο του ένα κάθετο μονοπάτι, το οποίο ακολουθούσε καθημερινά μαζί με το κοπάδι του, το οποίο κατέληγε σε μια παλιά πηγή που ανέβλυζε κρύο νερό από τον ποταμό Τζάρβενα- Βόδα. Ο ίδιος, ενώ τα ζώα του έπιναν νερό, καθόταν στην σκιά ενός μοναδικού δέντρου, μιας συκιάς, που βρισκόταν εκεί. Στις ρίζες της, λοιπόν, βρισκόταν και ο θησαυρός, σύμφωνα με το όνειρο του φτωχού χωρικού.

Την επόμενη μέρα, όπως αναφέρει, ακολούθησε την ίδια διαδρομή, μαζί με τα ζώα του, μη θέλοντας να κινήσει υποψίες. Φτάνοντας εκεί άρχισε να σκάβει στο ίδιο σημείο που είδε και στο όνειρο του. Έσκαβε όλη μέρα, αλλά δεν μπορούσε να βρει τον πολύτιμο θησαυρό. Σκέφτηκε να τα παρατήσει και να φύγει σπίτι του, όμως «η τύχη του χαμογέλασε» και με μεγάλη έκπληξη ανακάλυψε ένα σεντούκι. Μέσα σε αυτό βρίσκονταν 60,000,000 τούρκικα ρεσάτια.
Ακολουθώντας το παράδειγμα του βοσκού, πολλοί ακόμα ξεχύθηκαν στα βουνά αναζητώντας την τύχη τους!!
ΠΗΓΗ



0Shares

Το άρθρο Η απίστευτη ιστορία του βοσκού που βόσκωντας το κοπαδι βρήκε σεντούκι με αμύθητο θησαυρό! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.