Η ανοιχτή επιστολή που εστάλη στα μέλη του Δ.Σ του Δήμου Ξηρομέρου από το Σύλλογο Απανταχού Αστακιωτών.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Η ανοιχτή επιστολή του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών προς τους Δημοτικούς Συμβούλους, όπου με προηγούμενο δελτίο τύπου ο ίδιος ο Σύλλογος μίλησε για διαρροή, για επιλεκτικές δημοσιεύσεις, για επιστολή αποκλειστικά και μόνο (προσωπική) για τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι εμείς (δείτε εδώ για του λόγου το αληθές το γραπτό του Συλλόγου, με τις συγκεκριμένες λέξεις). Άρα τα πινόκιο τα επιστρέφουμε πίσω, μαζί με αομματοσύνη ταυτόχρονα.
Επίσης προκαλεί απορία να ενοχλεί κάποιους ο τίτλος, που οφείλει να αποτυπώνει το περιεχόμενο και όχι το ίδιο το περιεχόμενο. Από τα περίεργα αλλά κάπου πάει το μυαλό μας.
Τώρα στην ουσία. Πως μία επιστολή που φέρει τον τίτλο ανοικτή όπως βλέπουμε, διαρρέεται επιλεκτικά αυτό και εμείς ομολογούμε δεν το καταλαβαίνουμε. Ανοικτή επιστολή σημαίνει δημοσιοποίηση και όποιος του έρθει σε γνώση, οφείλει να την δημοσιοποιήσει και καλά έκανε. Και εμείς το ίδιο θα κάναμε.
——————————
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ
Προς
τον Δήμαρχο Ξηρομέρου
τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
το Δημοτικό Συμβούλιο
Αξιότιμοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Με μεγάλη έκπληξη που την ακολουθεί ο θύμος, η έντονη απογοήτευση, ο προβληματισμός μας, η λύπη και η αγανάκτησή μας ενημερωθήκαμε ότι στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 29 Μαρτίου, στην Ημερησία Διάταξη το θέμα με τον αριθμό Νο6 έχει ως εξής, “Συζήτηση της πρότασης του Δημοσιογράφου Πάνου Σόμπολου για την κατασκευή προτομής του Ολυμπιονίκη Παντελή Καρασεβδά στην πλατεία του Αστακού και τον προγραμματισμό εκδηλώσεων του Δήμου Ξηρομέρου προς τιμήν του. Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου”.

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια …..