ΗλίασΚοτροτσος:Αγαπητέ κύριε Σταίκο….



Αγαπητέ κ Σταικο ..

Κατανοώ το πάθος σας για λιγη δημοσιότητα και την ανάγκη σας να βρίσκεστε στην επικαιρότητα αδίστακτα με κάθε μέσο και τρόπο
Η ήττα σας ηταν πολυ μεγαλη, σας στοιχισε πολύ  που οι δημότες σας έστειλαν στο περιθώριο των δρώμενων στο δήμο.
Αδυνατείται εμφανώς να το διαχειριστείτε αξιοπρεπώς και καταφεύγετε πολλσκις σε προβοκατόρικες προσωπικές επιθέσεις και υπαινιγμούς .
Σε λίγο θα μας ζητάτε και να παίρνουμε άδεια απο εσάς για να επισκεφτούμε το τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε.Φανταζομαι το ιδιο θα ζητάνε και οι χωριανοί σας,  απο εσας οταν επισκέπτεστε τα πάτρια σας εδσφη.
Δεν είναι ντροπή να χάνεις σε ενα πολιτικο αγωνα , σε μια εκλογικη μάχη..
Ντροπή ειναι η πίκρα και η θλιψη να σε οδηγούν  στην έλλειψη καθε μέτρου,απέναντι στους συνανθρώπους σου , που πολλάκις σε τίμησαν απο την ημέρα που ήρθες ως ΞΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ  στο χωριό μας.
Καλο ειναι λοιπον μην προσβάλεις τους Ξηρομερίτες και να μην δυσφημείς το τοπο.
Εξάλλου δεν εχει νόημα καμια πολιτική αντιπαράθεση μαζι σου..
 Ειναι γνωστο σε ολους οτι ενω συμπεριφέρεσαι ως περιφερόμενος υβριστής του δημάρχου..είστε εντος του δημοτικου συμβουλιου ο καλύτερος και σταθερότερος ψηφοφόρος των θεσεων και προτάσεων του.ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ !!
Ακόμη και το θέμα με τη παράταση του παζαριου ενω επί μέρες ωρυόσασταν για μαυρες σακουλες με 25000 που δοθηκαν για την “παρανομη παραταση” πρώτος μέσα στο δημοτικο συμβουλιο ψηφισατε την παραταση!!
-Αληθεια τι μεσολάβησε κ ψηφίσατε την παράταση;
-Αλήθεια γιατι έχετε τόσο παθος για να ερθει ιδιώτης εργολάβος στα σκουπιδια;;

Άρθρο από:Δραγαμέστο Νέα