ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΒΛΥΖΙΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

         ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Τ.Κ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

            ΛΙΓΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Τ.Κ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΙ

                ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τ.Κ ΒΛΥΖΙΑΝΩΝ.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε  τις θερμές μας ευχαριστίες προς την Υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως, την Υφυπουργό Παιδείας κα Ζέτα Μακρή καθώς και τους τους βουλευτές της Αιτ/νιας κο Θάνο Μωραΐτη και κο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο που με τις θεσμικές παρεμβάσεις τους απέτρεψαν την περαιτέρω προγραμματισμένη υποβάθμιση του Δημητρούκειου Δημοτικού Σχολείου  μας.

Αδιαφορία και αδράνεια από την Δημοτική Αρχή….

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε με καθυστέρηση 20ημερών με ευθύνη του Προέδρου και της Δημοτικής Αρχής συζητήθηκε πρώτο θέμα η υποβάθμιση του Δημητρούκειου Δημοτικού Σχολείου , πριν την συζήτηση του θέματος, κατά την διαδικασία των ερωτήσεων ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης ρώτησε την Δημοτική Αρχή ποίες είναι οι έγγραφες ενέργειες που έχει προβεί ο Δήμος μας μέχρι σήμερα και ποιός ήταν ο λόγος της καθυστέρησης που εισήχθη το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κος Μπαμπούρης ως Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας κ ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής

 απάντησε Δημόσια ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν υποβάλλει κανένα Δημόσιο έγγραφο σε καμία αρμόδια Υπηρεσία για την επίλυση του παραπάνω θέματος.

 Ως εκ τούτου, δεν έχω να σας δώσω κανένα Δημόσιο έγγραφο διότι οι ενέργειες που κάναμε ήταν μόνο τηλεφωνικές. 

Όσον αφορά την καθυστέρηση της Δημοτικής Αρχής να εισάγει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου κος Κατσαούνης απάντησε ειρωνικά ότι είχε σπάσει το τηλέφωνο του εκείνες τις ημέρες και δεν κατάφερε να διαβάσει τις επιστολές όλων των παρατάξεων. 

Που είναι η πλειοψηφία όμως των Δημοτικών Συμβούλων και των Προέδρων που  διάβασαν το email του κου Ζιώγα;

Πλανάται ένα μεγάλο γιατί….

Αν και δεν είναι καθόλου απίθανο ο Δήμαρχος να βγει και  να πανηγυρίσει ότι κατόπιν ενεργειών του απετράπη η  υποβάθμιση του σχολείου μας, όπως χωρίς αιδώ καπηλεύεται τα έργα άλλων…

Το άρθρο ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΒΛΥΖΙΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.