Ευχές του Προέδρου του ΝΠΔΔ Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Παντελή Αποστολάκη

Η γέννηση του Θεανθρώπου στέλνει το μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης, της ελπίδας και της πίστης στις καρδιές των ανθρώπων.

Το μήνυμα των Χριστουγέννων, προβάλλει πιο επίκαιρο από ποτέ, κάτω από τις σημερινές εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες που διανύει ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας , αλλά και κατ’ επέκταση η χώρα μας ,λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του COVID 19.

Μέσα σ΄ αυτό το κλίμα της πανδημίας και της τεράστιας πρόκλησης για κάθε κοινωνία, έχει αξία να καταφέρουμε να διατηρήσουμε τις όψεις και τα στοιχεία της κανονικής μας ζωής. Έχει αξία να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας.

Να μην υποκύψουμε στον φόβο, να μην μας παραλύσει η αγωνία, για τον λόγο αυτό προχωρήσαμε στον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης μας , αλλά και των υπολοίπων τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με σύνεση και τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα ,δίνοντας έτσι μια νότα αισιοδοξίας και ελπίδας στους δημότες μας

Επιπροσθέτως, είμαι σίγουρος ότι τα συναισθήματα αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης και ανθρωπιάς μας διακατέχουν όλους, ειδικά για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη και ιδιαιτέρως αυτές τις Άγιες ημέρες. Ας πάρουμε, έτσι το έναυσμα από τη γέννηση του Θεανθρώπου να κάνει ο καθένας από εμάς μια πράξη ανιδιοτελούς προσφοράς.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειες σας, οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων να είναι για όλους η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου, να σηματοδοτήσουν το πέρας όλων των δυσκολιών και τη νέα αρχή, στην οποία θα ενσαρκώνεται το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων, αυτό της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Εκ του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Παντελής Αποστολάκης

Το άρθρο Ευχές του Προέδρου του ΝΠΔΔ Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Παντελή Αποστολάκη εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.