Ερωτόκριτος Γαλούνης :ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την Π. Δ. Ε. και τον Δήμαρχο Ξηρομερου ,που ερήμην του Δημοτικού Συμβουλίου και των Πολιτών , αποφάσισαν την δημιουργία χωματερής στον Αστακό στη θέση Μαραθιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητοί Συνδημότες, Συνδημότισσες,
Με έκπληξη σήμερα ενημερωθήκαμε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την αριθμ. ΑΠ.ΠΔΕ/ΔΠΧΣ / 2294294339/03/09/2021 και ΑΔΑ ΑΔ: ΩΓΑ47Λ6- ΛΩΦ Απόφαση της, χορήγησε σχετική γνωμάτευση- χωροθέτηση  για τη δημιουργία χωματερής στη θέση Μαραθιάς Αστακού.
Σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση, φορέας του έργου θα είναι ο Δήμος Ξηρομέρου.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τόσο την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος όσο και τον Δήμαρχο  Ξηρομέρου , οι οποίοι ερήμην του Δημοτικού Συμβουλίου και των Πολιτών , αποφάσισαν  την δημιουργία χωματερής στον Αστακό στη θέση Μαραθιά, σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του Δήμου μας .
Καλούμε τόσο τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και τον Δήμαρχο σε άμεση και κατ’
επείγουσα  σύγκληση  του Δημοτικού Συμβούλιου.
Επίσης, καλούμε τον Περιφεριάρχη Δυτικής Ελλάδος κύριο Φαρμάκη, όπως Ανακαλέσει άμεσα τη σχετική απόφαση .
Η Παράταξη μας δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψει και να Αποδεχτεί  την δημιουργία της παραπάνω  χωματερής και δηλώνει ότι θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για την ακύρωση της παραπάνω Απόφασης.
Ερωτόκριτος Γαλούνης 
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης  
Δυνατό Ξηρομερο, Πρώτα ο Πολίτης
Ακολουθεί η Σχετική Απόφαση:
 

Το άρθρο Ερωτόκριτος Γαλούνης :ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την Π. Δ. Ε. και τον Δήμαρχο Ξηρομερου ,που ερήμην του Δημοτικού Συμβουλίου και των Πολιτών , αποφάσισαν την δημιουργία χωματερής στον Αστακό στη θέση Μαραθιά εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.