Ερχεται το νέο “Casa de Papel” απο την Κορέα!

Μπορεί το Casa de Papel na ολοκλήρωσε τον κύκλο του, όμως μια νέα παραγωγή από την Κορέα έρχεται το επόμενο διάστημα, για να αντικαταστήσει το κενό που άφησε η συμμορία του Καθηγητή. Ο λόγος για την κορεατική εκδοχή της σειράς, η οποία είναι βασισμένη στο ίδιο σενάριο της ισπανικής, με ελάχιστες μετατροπές.

Αυτό που αλλάζει λοιπόν είναι είναι οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι που θα δούμε ηθοποιούς από τη Νότια Κορέα, ενώ η μεγαλύτερη διαφορά αφορά τις μάσκες που φορούν οι ληστές.  Στην κορεατική εκδοχή λοιπόν η ομάδα του καθηγητή θα φορά μάσκες με το πρόσωπο του Yangban.

 Ποιος είναι ο Yangban

Πρόκειται για μια παραδοσιακή κωμική φιγούρα, την οποία φορούσαν ως μάσκα σε πανηγύρια για γιορτές στου δρόμους, με την δημιουργία της να αναζητείται στις αρχές του 12ου αιώνα μ.Χ. Ο Yangban ουσιαστικά «κορόιδευε» τους αριστοκράτες της εποχής και χρησιμοποιούνταν για να σατιρίσει διάφορες καταστάσεις.

Koreans oldest pic 3

Πηγή φωτογραφίας: wikipedia

Η νέα κορεατική σειρά του Netflix θα ανέβει στην πλατφόρμα στις 24 Ιουνίου.

 

 

Στη σειρά των 12 επεισοδίων σε σκηνοθεσία Kim Hong-Sun (Voice, Black) πρωταγωνιστεί ο διάσημος από την εμφάνισή του στο Oldboy και το Healer, Yoo Ji-tae και οι Kim Yunjin (“Shiri,””Lost”), Park Hae-soo (“Squid Game,””Prison Playbook”), Jeon Jong-seo (“Call,””Burning”).

 

dikaiologitika.gr/

Το άρθρο Ερχεται το νέο “Casa de Papel” απο την Κορέα! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.