Επτά εργαζομένους πρόκειται να προσλάβει ο Δήμος Ξηρομέρου. Δείτε την σχετική ΣΟΧ. Προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων έως Δευτέρα 22 Ιουνίου.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Η δημοτική αρχή επιλέγει με διαδικασίες ΑΣΕΠ, να ενισχύσει τις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου Ξηρομέρου, οι οποίες εδώ και πάρα πολλά χρόνια, έχουν αφεθεί με ελλείπον προσωπικό. Οι ανταποδοτικές υπηρεσίες είναι η καθημερινότητα του δημότη, η οποία μπορεί και πρέπει να βελτιωθεί και προς αυτή την κατεύθυνση είναι η στόχευση.

———————

Ο Δήμος Ξηρομέρου εξέδωσε και αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, την αριθ. ΣΟΧ 1/2020 προκήρυξη με ενσωματωμένη την σχετική αίτηση (δείτε εδώ ολόκληρη την προκήρυξη), για την σύναψη επτά (7) συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου (8 μήνες), για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου κατά το άρθρο 21 του Ν. 2190/1994, όπως ισχύει (για όσο υφίσταται άμεσος κίνδυνος δημόσιας υγείας από τη διασπορά του κορωνοϊού COVID-19, η έλλειψη του οποίου βεβαιώνεται με απόφαση του Υπουργού Υγείας, και πάντως όχι πέραν της 30ης Ιουνίου 2020).

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια …..

Άρθρο από:ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS