Ενωμένο Εμπόριο: Βλέποντας από άλλη οπτική γωνία το διεκδικητικό πλαίσιο, στα προβλήματα των Ελεύθερων επαγγελματιών – Εμπόρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητοί  Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες
      Ο συνδυασμός μας παρακολουθώντας τις τελευταίες  εξελίξεις στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου με τις συνεχείς παραιτήσεις μελών ΔΣ δηλώνει  ότι αυτές όχι  μόνο θλίψη προκαλούν στον Εμπορικό κόσμο της Πόλης μας ,αλλά και στιγματίζουν την πάνω από 100 χρόνια ιστορία του Συλλόγου.
Το τελευταίο διάστημα  αναδείχθηκε από  το ΔΣ ,κακώς κατά την άποψη  μας ,το θερινό πενθήμερο ως μείζον και κυρίαρχο θέμα .
Πιστεύουμε ότι έπρεπε να έχει διερευνηθεί και να βρεθεί  λύση από το ΔΣ με τρόπο ώστε να ικανοποιούσε την συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων μελών και μη μελών .
Θα έπρεπε να ληφθούν υπ όψιν οι φετινές έκτακτες επικρατούσες συνθήκες και για αυτό είχαμε προτείνει έγκαιρα προς το ΔΣ πρόταση που ήταν Σάββατα ΚΛΕΙΣΤΑ μόνο για ΕΝΑ ΜΗΝΑ και ΜΟΝΟ για το φετινό καλοκαίρι,πρόταση που δυστυχώς αγνοήθηκε. Παρόμοιες αποφάσεις με την δική μας πρόταση λόγω των εκτάκτων συνθηκών ελήφθησαν και απόΕμπορικούς συλλόγους  όπως Λαρίσης ,Τρικάλων και μάλιστα τονίζουν ότι η εφαρμογή της  είναι προαιρετική.

Διαβάστε περισσότερα »

Άρθρο από:ΞηρόμεροNews