ΕΚΤΑΚΤΟ:Οδηγείται στην Εισαγγελέα η Ρούλα Πισπιρίγκου -Η αποκάλυψη για την Κεταμίνη

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Ρούλα πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών που έχασαν την ζωή τους με ανεξήγητο τρόπο αναμένεται να οδηγηθεί στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στις τοξικολογικές εξετάσεις βρέθηκε ουσία που δεν περιλαμβανόταν στην φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Mega, στις τοξικολογικές που έγιναν στην μικρή Τζωρτζίνα εντοπίστηκε η ουσία κεταμίνη, ένα πολύ ισχυρό αναισθητικό που χρησιμοποιείται στην κτηνιατρική.

Συγκεκριμένα, όπως ειπώθηκε, η ουσία κεταμίνη, χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες για την αναισθησία των ζώων από κτηνιάτρους, και σε μικρότερες ποσότητες ως αντικαταθλιπτικό.

Στην περίπτωση που χορηγηθεί σε μεγάλες ποσότητες (μία αμπούλα) μπορεί να προκαλέσει σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και θάνατο μέσα σε 15-20 λεπτά. Την ίδια ώρα, εάν χορηγηθεί σε μικρότερες δόσεις μπορεί να προκαλέσει ταχυκαρδία και αργότερα βραδυκαρδία, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, μπορεί να αντιστοιχεί στα επεισόδια που πάθαινε η Τζωρτζίνα, όταν δεν ήταν υπό την επιτήρηση των γιατρών.

Το άρθρο ΕΚΤΑΚΤΟ:Οδηγείται στην Εισαγγελέα η Ρούλα Πισπιρίγκου -Η αποκάλυψη για την Κεταμίνη εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.