Εκτέλεση Καραϊβάζ: Δέχτηκε 10 χαριστικές σφαίρες, δυο ήταν στο κεφάλι – Τι έδειξε η νεκροτομή

Πολλαπλά ήταν τα τραύματα που προκάλεσαν οι σφαίρες που δέχθηκε ο αστυνομικός ρεπόρτερ Γιώργος Καραϊβάζ στη δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του στο Άλιμο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή οι δύο ήταν στο κεφάλι

Συνολικά δέκα σφαίρες βρέθηκαν στο σώμα του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος δολοφονήθηκε την Παρασκευή έξω από το σπίτι στον Άλιμο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ιατροδικαστικό πόρισμα αναφέρει ότι δύο εξ αυτών ήταν στο κεφάλι του δημοσιογράφου. Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα νεκροτομής ο δημοσιογράφος φέρει δύο τραύματα κεφάλι, ένα στον λαιμό, έξι στον θώρακα και ένα αμυντικό τραύμα στη παλάμη που προέρχεται από την αυθόρμητη προσπάθειά του να να προστατευτεί.

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Καθαρό» το όπλο με το οποίο τον σκότωσαν -Τι έδειξε η βαλλιστική εξέταση

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βαλλιστική έρευνα έδειξε ότι το 9αρι όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να τον εκτελέσουν ήταν «καθαρό», δηλαδή δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια άλλη έκνομη ενέργεια.

Οι αρχές εξετάζουν ως επικρατέστερο σενάριο αυτό της μαφιόζικης επίθεσης, έχοντας αποκλείσει εξ αρχής το χτύπημα να ήταν τρομοκρατική ενέργεια.

Στο «μικροσκόπιο των Αρχών βίντεο και κινητά»

«Πρόκειται για οργανωμένη εκτέλεση από επαγγελματίες δολοφόνους», εκτιμούν τα στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι αστυνομικοί ελέγχους το υλικό προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία που θα δείχνουν τόσο την είσοδο των δραστών στο σημείο, όσο και πως διέφυγαν απ’ αυτό.dikaiologitika.gr/

Το άρθρο Εκτέλεση Καραϊβάζ: Δέχτηκε 10 χαριστικές σφαίρες, δυο ήταν στο κεφάλι – Τι έδειξε η νεκροτομή εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.