Εκείνοι που φεύγουν. Μιχαήλ Ανδρέα Γριτσίπης.


Του κ. Νίκου Θωμά Νταή.

σ. Συμβολαιογράφου.
ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ
ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΔΡΕΑ ΓΡΙΤΣΙΠΗΣ
Με συγκίνηση και λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του απόδημου συμπατριώτη μας στην Αμερική Μίχα Γριτσίπη, με καταγωγή από την Κανδήλα Ξηρομέρου, αδελφού του αγαπητού μου φίλου, Ηλία Γριτσίπη, επιχειρηματία στη Νέα Υόρκη της Αμερικής…..
Τα δύο αδέρφια είχαν ξενιτευτεί νέοι στην Αμερική. Δεν ξέχασαν όμως την πατρίδα τους και το χωριό τους την Κανδήλα, την οποία ο Ηλίας με την δραστήρια και ευγενική σύζυγό του Ρακέλ και τα δύο παιδιά τους, επισκέπτονται τακτικά τα καλοκαίρια.
Όχι όμως ο Μίχας, που η σκληρή μοίρα του επιφύλαξε να χάσει το παιδί του, όταν με την αλησμόνητη τρομοκρατική και καταστροφική επίθεση στους δίδυμους πύργους της Αμερικής, σκοτώθηκε και το παιδί του που εργαζόταν μέσα!
Ένα τραγικό συμβάν, που συντάραξε όλο τον πλανήτη και πλήγωσε βαθιά και τον δικό μας άνθρωπο και πατριώτη Κανδηλιώτη Μίχα, που έχασε το παιδί του και έζησε στην υπόλοιπη ζωή του βυθισμένος στη βαθιά θλίψη και το βαρύ πένθος!
Στον αγαπητό φίλο, Ηλία Γριτσίπη και την σύζυγό του Ρακέλ και σε όλους τους οικείους των οικογενειών Γριτσίπη Ηλία και Μίχα, απευθύνουμε τα οικογενειακά μας συλλυπητήρια.


Μύτικας Αιτ/νίας 22 Νοεμβρίου 2022


Οικογένεια Νίκου Θωμά Νταή