Εκδήλωση στον Άλιμο για το 1ο παγκοσμίως ενεργειακά αυτόνομο σπίτι ανακύκλωσης, παρουσία του πρεσβευτή των ΗΠΑ κ. Geoffrey Pyatt

Θεοδωρικάκος: Δεν μπορεί να υπάρξει ελευθερία και ασφάλεια χωρίς την προστασία του περιβάλλοντος Πρωταρχικός ο ρόλος των Δήμων και Περιφερειών.

  
«Το υπουργείο Εσωτερικών μιλά για το περιβάλλον με τα έργα του και τις δράσεις του. Γιατί πιστεύουμε βαθύτατα ότι δεν μπορεί να υπάρξει ελευθερία και ασφάλεια σε κάθε χώρα και σε όλο τον πλανήτη, χωρίς την προστασία του περιβάλλοντος», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα περιβάλλοντος, εγκαινιάζοντας τον νέο πολυχώρο ανακύκλωσης στην Α΄ Ακτή του Αλίμου, στο πλαίσιο του προγράμματος εφαρμογής της ανταποδοτικής ανακύκλωσης.

Ο Πρέσβυς των ΗΠΑ κ. Geoffrey Pyatt που παρίστατο στην εκδήλωση αναφέρθηκε στην «εκπληκτική», όπως την χαρακτήρισε, διαχείριση της πανδημίας από την ελληνική κυβέρνηση, λόγω της οποίας η χώρα ανοίγει και πάλι στους τουρίστες κι επισήμανε ότι «το περιβάλλον εξαρτάται από εμάς», ενώ αναφέρθηκε στη συμβολή των αμερικανικών επενδύσεων στη χώρα μας στον τομέα προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς πρόκειται για εταιρείες με πρωτοποριακή τεχνολογία.
 

Διαβάστε περισσότερα »

Άρθρο από:ΞηρόμεροNews