Εκατοντάδες μοτοσικλετιστές θα συρρεύσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος απ’ όλη την Ελλάδα στο Ξηρόμερο. Στηρίζει και ο Δήμος Ξηρομέρου.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Μία πολύ ωραία εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Ξηρόμερο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Πρόκειται για το 1ο Φεστιβάλ Μοτοπαρέων Ελλάδας 2024. Εκατοντάδες μοτοσικλετιστές θα συρρεύσουν απ’ όλη την Ελλάδα στο Ξηρόμερο, με τη στήριξη και του Δήμου Ξηρομέρου, στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της προβολής του τόπου.
Ήδη οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι είναι πάρα πολλοί, κλείνουν μέσω τηλεφώνου δωμάτια για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε Μύτικα και Αστακό. Καλό θα είναι οι συμπατριώτες μας να ανταποκριθούν, με καλή εξυπηρέτηση και τιμές σε μία περίοδο χαμηλής τουριστικής κίνησης για Μύτικα και Αστακό.
Με το καλό να έρθετε φίλοι μοτοσικλετιστές στο τόπο μας και να περάσετε υπέροχα και να γίνεται διαφημιστές αυτού του όμορφου τόπου σε όλα τα σημεία της Ελλάδας.
—————————-
Πηγή: Σελίδα Facebook ”1ο Φεστιβάλ Μοτοπαρεών Ελλάδος 2024”.
Ένα όραμα (μια ιδέα) από φίλους μοτοσικλετιστές. Πριν από μερικά χρόνια έγινε η αφορμή να ξεκινήσει κάτι διαφορετικό, με σκοπό να συγκεντρώνει μοτοπαρέες και ανεξάρτητους αναβάτες από κάθε περιοχή της Ελλάδας, σε μια προσπάθεια με σκοπό την μεταξύ μας γνωριμία αλληλέγγυα συνύπαρξη των ομάδων μας (μοτοπαρεών).

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια …..