“ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ” ΛΕΕΙ Η 35ΧΡΟΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ 13ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ


Στοιχεία-σοκ περιλαμβάνει η δικογραφία για τη δράση της 35χρονης καθηγήτριας από τα βόρεια προάστια η οποία κατάφερε να αποπλανήσει τον 13χρονο μαθητή της. Τον έπεισε ότι είναι ερωτευμένη μαζί του, λέγοντάς του ότι η μεγάλη της επιθυμία είναι να ζήσουν μαζί μακριά από την Ελλάδα, σε κάποια πόλη της Ευρώπης, εκεί όπου κανένας δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στον έρωτα τους.

Η δασκάλα του έδινε ραντεβού σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής επί της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας σε ώρες που δεν θα μπορούσε να κινήσει υποψίες η απουσία του από το σπίτι, κυρίως μεσημέρι και απόγευμα, κάτι που προκύπτει από το περιεχόμενο της κατάθεσης που έδωσε η μητέρα του νεαρού, η οποία κατήγγειλε στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων τα όσα ανακάλυψε, ψάχνοντας στον υπολογιστή του γιου της, κυρίως δηλαδή, άσεμνες φωτογραφίες, βίντεο και προκλητικά μηνύματα.

Πρόσωπα από το περιβάλλον της, την περιγράφουν ως άτομο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα ούτε σε προσωπικό, ούτε όμως και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, ήταν εδώ και καιρό σε διάσταση με τον σύζυγό της, χωρίς όμως να μεταφέρει τα προσωπικά της προβλήματα στις αίθουσες διδασκαλίας, φροντίζοντας να κρατάει πάντοτε χαμηλό προφίλ.

Καταφέρνοντας να βρει τρόπο για να εκφράσει τα συναισθήματα της απέναντι στον 13χρονο μαθητή της, του είχε καταστήσει σαφές, να μην πει ποτέ σε κανέναν και για τον οποιοδήποτε λόγο τα όσα συζητούσαν και έκαναν μεταξύ τους, πείθοντας τον ότι, όταν ενηλικιωθεί, θα μπορούσαν να ζήσουν μαζί σαν κανονικό ζευγάρι.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή της ενώ αναμένεται να περάσει ξανά το κατώφλι του εισαγγελέα τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε ο δικηγόρος της.
makeleio.gr/

Το άρθρο “ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ” ΛΕΕΙ Η 35ΧΡΟΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ 13ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.