Δρ David Jacobs:Οι εξωγήινοι όχι μόνο απάγουν ανθρώπους, αλλά χρησιμοποιούν και τον έλεγχο του μυαλού για να ενσωματωθούν στις κοινωνίες της Γης,

Nα και ένας που δεν λέει τις γνώστες ηλιθιότητες και εχει καταλάβει εν μέρη τι γίνεται :

Ο Δρ Ντέιβιντ Τζέικομπς, καθηγητής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Temple με εξειδίκευση στην ουφολογία, έχει γράψει πολλά βιβλία σχετικά με το θέμα των απαγωγών από εξωγήινους, έχει πάρει συνεντεύξεις από πολλούς ανθρώπους που είχαν εμπειρίες με UFO και ισχυρίζεται ότι έχουν καταλήξει σε ένα δυσοίωνο συμπέρασμα από τις μαρτυρίες τους.

Οι εξωγήινοι όχι μόνο απάγουν ανθρώπους, αλλά χρησιμοποιούν και τον έλεγχο του μυαλού για να ενσωματωθούν στις κοινωνίες της Γης, ισχυρίστηκε με εντυπωσιακό τρόπο ο καθηγητής.

Τώρα, μιλώντας για το ντοκιμαντέρ Extraordinary: The Revelations κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έχει παρουσιάσει τα ευρήματά του και υποστήριξε ότι αποτελούν ένα τρομακτικό συμπέρασμα.

Ο Ντέιβιντ ισχυρίστηκε ότι με την απαγωγή ανθρώπων από τον πλανήτη και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τον έλεγχο του νου, ένα εξωγήινο είδος ετοιμάζεται να καταλάβει τη Γη.

«Έχουμε εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο …δεν ξέρουμε αν αυτό ισχύει για άλλα όντα ή όχι, αλλά σίγουρα ισχύει για όσα έχουν κάνει οι άνθρωποι».
«Η καλύτερη εικασία μου είναι ότι ναι, κάνουν το ίδιο πράγμα στο σύμπαν όπως και στη Γη. Αυτό κάνουν όπως και εμείς».
Ο καθηγητής συνέχισε δηλώνοντας ότι είχε μιλήσει με μεγάλο αριθμό απαχθέντων, οι οποίοι του είπαν ότι στο μέλλον θα έχουν «δουλειά». Και πρότεινε ότι πολλοί από τους απαχθέντες είπαν ότι θυμούνται ότι έλαβαν τις ίδιες οδηγίες σχετικά με τον «έλεγχο του ανθρώπινου πλήθους».

Εξήγησε ότι οι περισσότεροι από αυτούς λαμβάνουν αυτό το μήνυμα από τους εξωγήινους: «Όταν μεγαλώσεις, θα σου ζητηθεί να σταθείς στις γωνίες των δρόμων. Θα υπάρχει πολύς κόσμος που θα τρέχει στους δρόμους και η δουλειά σας είναι να πείτε, συνεχίστε να κινείστε, όλα θα πάνε καλά.
Ο Δρ Τζέικομπς τότε πρότεινε ότι η μαρτυρία των απαχθέντων άρχισε να αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, με τα υποκείμενα να ισχυρίζονται ότι έχουν δει εξωγήινους που μοιάζουν με ανθρώπους πάνω στα UFO.

«Αυτό που περιέγραφαν ήταν ότι όσοι επέβαιναν έμοιαζαν πολύ, πολύ άνθρωποι κατέβαιναν από τα σκάφη και προσπαθούσαν να μάθουν πώς είναι να πέρπατουν ανάμεσά μας, πώς είναι να είσαι άνθρωπος».

«Εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι οι εξωγήινοι ενσωματώνονται στην κοινωνία, πριν από την πλήρη κατάληψη της Γης… Μπορούν να μας ελέγξουν και εμείς δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε.»

«Είτε αναλάβουν είτε όχι, μπορούν να ελέγξουν το ανθρώπινο μυαλό… Δεν ξέρω τι θα συμβεί μετά από αυτό, φοβάμαι το χειρότερο. Νομίζω ότι αυτά τα όντα το έχουν κάνει ξανα στο παρελθόν».

Όλα καλα και πράγματι ελέγχουν το μυαλό ειδικά των πνευματικά κατωτερων και των μοχθηρών που οι ίδιοι δημιούργησαν πριν 2000 χρόνια, και ναι οι άκρως επικίνδυνοι εξωγήινοι ενσωματώνονται στην κοινωνία εδώ και 150 χρόνια !! με τρόπο που ούτε έχουν φανταστεί οι μάζες και ειναι η βασική αίτια για θηριωδίες των τελευταίων 150 χρόνων που έχουν φορτώσει στους φυσιολογικους ανθρώπους μονο με την προπαγάνδα και τα ψέματα…Μονό που αυτοί που μοιάζουν με ανθρώπους βασικά αυτοι στην Γη μοιάζουν με αυτούς γιατι αυτοι ειναι οι φυσιολογικοί άνθρωποι ειναι οι κάλοι εξωγήινοι ανθρωπινής μορφής και οι αρχαίοι θεοί (!) αλλά αυτά ειναι “θεωρίες συνωμοσίας” για τους πολλούς οπως εχουν εκπαιδευτεί να νομίζουν απο τους άκρως επικίνδυνους εξωγήινους με τον ίδιο τρόπο που εκπαιδεύουν σκύλους , για φαντάσου! με μια φράση διαγράφουν απο τα μυαλά ορδών μια πληροφορία ή ενα γεγονός,αλλα κατα τα άλλα ειναι γελοίες “θεωρίες συνωμοσίας” οτι ελέγχονται πλήρως απο τα ερπετά εκατομμύρια των εκατομμυρίων ακόμα και πως να σκέφτονται ! σαν λένε οτι η βροχή δεν ειναι βροχή και ειναι γελοίες θεωρίες συνωμοσίας οτι πέφτει νερό απο τον ουρανό !!! αντί να ξεστραβωθούν με το ίντερνετ οι μάζες έγιναν χειρότερες ακομα και πριν βαλουν χέρι στο ίντερνετ το 2017 τα ερπέτα (που μεταξύ άλλων μετατρέπουν γυναικες σε π@ρνες με τον νοητικό έλεγχο ) και το εκφυλίσουν και αυτο και εκατομμύρια υποστηρίζουν ακόμη και στο ίντερνετ τους ίδιους που ειναι υπεύθυνοι για τον ξεπεσμό τους και για τα δεινά τους ,για αυτο ούτε οι θεοί δεν θέλουν να σώσουν τέτοιο έκφυλο λαό.

Χαμογελάστε χαϊβάνια με τα oscar ηλιθιότητας που πήρατε γιατί μετα τον υλικό θάνατο σας σας περιμένει μεγαλη πικρά που πουλήσατε το πνεύμα σας :

Το ίδιο έκανε και ο άναρχο-μασόνος απο φυλές των ερπετών (με καθαρό ελληνικό DNA) διαχειριστής του ελληνικός βόθρος.

 

Και περιμένουν να ξεπαστρέψουν τα 2/3 του πληθυσμού τα ιδια τα ερπετα και να μείνουν αυτοι τα έκφυλα πνεύματα και οι φυλες τους , δηλαδή περιμένουν να φύγουν και οι τελευταίοι που παρέμειναν άνθρωποι για να έρθει η ώρα της Νέμεσις στην Γη, τουτέστιν ολική καταστροφή της Γης (έχει ξανά γίνει ) μαζί και οι έκφυλοι κάτοικοι της που πατούν like σε αυτούς που ξέρετε ως σατανάδες απο θρησκείες που στην πραγματικοτητα ειναι τα ερπετα, οι φυλες των ερπετων και τα ιδια τα ερπετα που παριστανουν τους φυσιολογικους ανθρωπους με ισα δικαιώματα , οι έκφυλοι που θα γευτούν την καταστροφή τους θα ειναι οι ίδιοι έκφυλοι του σήμερα που θα έχουν ξανα γεννηθεί καθώς οχι μονο δεν κατάφεραν να ανεβούν ηθικά και πνευματικά αλλα πήραν τον δρόμο του κακού και εχουν γινει ενα με φυλες του κακου και συνεπώς δεν θα μπορουν να ξανα γεννηθούν στον νέο κόσμο της νέας χρυσής εποχής μέχρι τοτε μπορούν να πιστεύουν ότι θα τους σώσει ένας κάλος θεουλής και πως μια φορά γεννιούνται και πάνε στο παράδεισο ενω δεν εχουν αφησει σελιδα των ερπετων που να μην εχουν πατησει like και ειναι σαν εχουν πουλησει το πνευμα τους σε αυτους, δηλαδη οχι μονο δεν κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με το το δαιμόνιο τους (στην αρχαιότητα το δαιμόνιο σημαίνει αυτο που ξέρετε ως φύλακας άγγελος και οχι κάτι κακό) ουτέ εγιναν Ηνίοχοι αλλα πούλησαν και το πνεύμα τους στο κακό χωρίς να το ξέρουν .

[ΠΗΓΗ]

Το άρθρο Δρ David Jacobs:Οι εξωγήινοι όχι μόνο απάγουν ανθρώπους, αλλά χρησιμοποιούν και τον έλεγχο του μυαλού για να ενσωματωθούν στις κοινωνίες της Γης, εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.