Δράσεις που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, αλλά και με το Πανεπιστήμιο Πατρών


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΜΕ
Τρεις δράσεις που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, αλλά και με το Πανεπιστήμιο Πατρών, με στόχο την ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων,  θα παρουσιάσει την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης μαζί με τους προέδρους των Επιμελητηρίων.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 και ώρα 10 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας, στην Πάτρα. 
Οι δράσεις που θα παρουσιαστούν είναι οι εξής: 
  • «Καλοκαίρι χωρίς COVID 19». Υλικό προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προς την κατεύθυνση ενίσχυσης του εσωτερικού τουρισμού
  • Ενημερωτική καμπάνια για την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την ενημέρωση των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας
  •  «Επιμορφωτικό Πρόγραμμα: Κορωνοϊός (SARS-CoV-2)- Προφύλαξη και μέτρα πρόληψης σε Τουριστικά Καταλύματα, Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Εστίασης». Πρόκειται για κατάρτιση και επιμόρφωση των εργαζομένων με απώτερο σκοπό τον εφοδιασμό τους με τις κατάλληλες γνώσεις, δεξιότητες και συμπεριφορές για την ανάσχεση της πανδημίας. 

Η παρουσίαση θα μεταδοθεί και από τον σύνδεσμο: https://youtu.be/UHXIxFk63RU προκειμένου να έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα μέσα ενημέρωσης και από τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες.

Άρθρο από:ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ