Δημόσια δήλωση και ευχαριστήριο του νυν και νέου Δημάρχου Ξηρομέρου, γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη.


Αγαπητοί πολίτες του Ξηρομέρου, ένα μεγάλο προσωπικό ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την μεγάλη τιμή που μου κάνατε, να με αναδείξετε για 2η συνεχόμενη φορά Δήμαρχο του Ξηρομέρου.
Θέλω να ευχαριστήσω πολύ, όλους όσους δούλεψαν για το συνδυασμό μας ανιδιοτελώς και εθελοντικά και ήταν πολλοί.
Επίσης να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας σε γενικό και τοπικό ψηφοδέλτιο, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.
Θέλω να αναφερθώ ιδιαιτέρως σε όσους δεν εκλέχθηκαν. Σεβόμαστε την ψήφο των πολιτών, μας περιμένει πολλή δουλειά και είναι όλοι απαραίτητοι.
Ήδη νιώθω το βάρος της μεγάλης ευθύνης εγώ και οι συνεργάτες μου και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να μην σας απογοητεύσουμε.
Θέλω επίσης να απευθυνθώ ιδιαιτέρως σε όσους πιθανόν σήμερα να αισθάνονται ηττημένοι. Κανένας πολίτης του Δήμου Ξηρομέρου δεν ηττήθηκε. Πολιτικές επιλογές, προγράμματα και συμπεριφορές ηττήθηκαν και όχι οι πολίτες του Ξηρομέρου.
Ο Δήμος Ξηρομέρου συνεχίζει να ανήκει σε όλους τους πολίτες και είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μία γροθιά, ενωμένοι για την πρόοδο και ευημερία του τόπου μας.
Εμείς δεν ήρθαμε για να γίνουμε ιδιοκτήτες του Δήμου Ξηρομέρου. Ήρθαμε με την δική σας θέληση, για να εφαρμόσουμε το όραμα και το σχέδιο μας, ώστε να ξεκολλήσουμε από την στασιμότητα και να οδεύσουμε σε δρόμους βιώσιμης ανάπτυξης, προς ωφέλεια όλων των πολιτών.
Οι μοναδικοί ιδιοκτήτες του Δήμου Ξηρομέρου είστε ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ. Σε εσάς λογοδοτούμε, σε εσάς απευθυνόμαστε, με εσάς θα διαλεγόμαστε κάθε μέρα.
Συνεχίζουμε λοιπόν το έργο μας…
Με όραμα…
Με σχέδιο…
Με πολλή δουλειά…
Με μελέτες…
Με χρηματοδοτήσεις…
Με δημοπρασίες…
Με χρηστή διαχείριση στα οικονομικά…
Με αποπληρωμή παλαιών αμαρτωλών χρεών…
Με αποπληρωμή παλαιού δανείου χρεών…
Με μη δημιουργία νέων χρεών και γεμάτο ταμείο…
Με νόμιμες και πραγματικές απ’ ευθείας αναθέσεις για πραγματικά έργα…
Με συνεχή βελτίωση στην καθημερινότητα των πολιτών…
Με ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα…
Με τουριστική ανάπτυξη…
Προχωρούμε μπροστά για ένα Δήμο Ξηρομέρου όπως τον ονειρευόμαστε για εμάς και τα παιδιά μας, όπου θα αξίζει και θα μπορεί κάποιος να ζήσει μόνιμα με την οικογένεια του και γιατί όχι να επιστρέψουν και συμπατριώτες μας για μόνιμη εγκατάσταση.
Σας ευχαριστώ όλους και πάλι.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ



0Shares

Το άρθρο Δημόσια δήλωση και ευχαριστήριο του νυν και νέου Δημάρχου Ξηρομέρου, γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη. εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.