ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ !!! ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ – ΛΙΠΑΝΤΙΚΏΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ 398.110,53 ΕΥΡΩ ΜΕ Φ.Π.Α. ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ


Έγινε και αυτό !!!
Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής της παράταξης του, Γερόλυμος Σωτήριος, Τζαχρήστας Παναγιώτης, Μαντζαρης Ελευθέριος, και Γκόλιας Παναγιώτης απόντων των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης,με την υπ αριθ 85/  11 – 6 – 2020 απόφαση της οικονομικής επιτροπής.
Η οποία με κατεπείγουσα  δια περιφοράς συνεδρίαση της ανέθεσαν την προμήθεια υγρών καυσίμων – Λιπαντικών του Δήμου Ξηρομέρου συνολικού ποσού 398.110,53 με Φ.Π.Α. ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ  με ποσοστό έκπτωσης 2 % στην επιχείρηση  «ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ¨ με έδρα την Κανδήλα Ξηρομέρου της δημοτικής ενότητας Αλυζίας.
Η παραπάνω ιδιοκτήτης της επιχείρησης στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019 ήταν υποψήφια στο γενικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
Η δήθεν διαπραγμάτευση του κυρίου Δημάρχου έγινε μόνο με μια και μοναδική επιχείρηση της Κυρίας «ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 
Τα συμπεράσματα δικά σας ..
ακολουθεί η απόφαση


Άρθρο από:https://xiromeritis.blogspot.com/