Δελτίο τύπου του νεοεκλεχθέντος βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Γρηγόρη Θεοδωράκη.

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου επεφύλαξαν μια οδυνηρή ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Οφείλουμε με σεβασμό στη βούληση του Λαού, να μελετήσουμε τα νέα δεδομένα, να εντοπίσουμε τα λάθη και τις παραλείψεις μας, να διδαχθούμε απ’ αυτά και να βγούμε μπροστά με ξεκάθαρη στρατηγική και αποφασιστικότητα……


Θα πορευθούμε ξανά ισχυροί για τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, τους θεσμούς ενός κράτους δικαίου. Θα είμαστε δίπλα στην κοινωνία και στους πολίτες που δοκιμάζονται και θα σταθούμε απέναντι στην άδικη και απροκάλυπτη αναδιανομή των πόρων από τους πολλούς στους λίγους και εκλεκτούς.

‘Έχουμε μπροστά μας μια νέα εκλογική μάχη και θα τη δώσουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Με μπροστάρη τον Πρόεδρό μας, τον Αλέξη Τσίπρα, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στα νέα καλέσματα της Ιστορίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία είναι εδώ και θα είναι εδώ.

Από πλευράς μου και μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες μου και την ευγνωμοσύνη μου στους χιλιάδες συμπατριώτες μου, όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε βουλευτή.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα βρίσκομαι διαρκώς δίπλα σας, δίπλα σε κάθε πολίτη της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και στην πρώτη γραμμή του μεγάλου αγώνα που έχουμε μπροστά μας.

Γρηγόρης Θεοδωράκης