ΔΑΚ Αγρινίου: Διέρρηξαν τα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του αγώνα

Μόνο ως τραγική μπορεί να χαρακτηριστεί πλέον η κατάσταση στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) «Μιχάλης Κούσης» στο Αγρίνιο, αφού οι κλοπές από τα αποδυτήρια είναι καθημερινό φαινόμενο.

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Κυριακής 29 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Άτλαντες Αγρινίου – Ένωση Αγίου Δημητρίου Β για το πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας (Γ ΕΠΣΑ), αφού άγνωστοι διέρρηξαν τα αποδυτήρια και πήραν από κινητά τηλέφωνα και χρήματα, μέχρι ένα σάκο με αθλητικό υλικό!

Σημειώνεται ότι άγνωστοι διέρρηξαν ξανά τα αποδυτήρια του ΔΑΚ χθες, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Απόλλων Δοκιμίου – Αστέρας Μεσολογγίου η οποία διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο λόγω της επισποράς σε αυτό του Δοκιμίου.

Αθλούμενοι δηλώνουν αγανακτισμένοι στο agriniara.gr και καταγγέλλουν αδιαφορία αφού οι διαρρήξεις είναι μόνιμο φαινόμενο στα αποδυτήρια του σταδίου και κάνουν λόγο για αδιαφορία, ακόμη και για ανικανότητα, αναφορικά με τη φύλαξη του χώρου και τα μέτρα προστασίας.

Επίσης καταγγέλλουν «ατιμωρησία» παραβατικών συμπεριφορών ατόμων που επανειλημμένα δρουν εντός των χώρων του ΔΑΚ και ζητούν από τον Δήμο Αγρινίου αλλά και την Αστυνομία να βάλουν επιτέλους ένα τέλος σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση που εδώ και καιρό προκαλεί τρόμο σε όποιο θέλει να αθληθεί στο στάδιο και φοβάται να κάνει χρήση των αποδυτηρίων του.

Σημειώνεται ότι παρόμοιες καταγγελίες γίνονται συνεχώς αφού τα περιστατικά κλοπών από τα αποδυτήρια του ΔΑΚ Αγρινίου δεν έχουν σταματήσει εδώ και μήνες, ενώ το agriniara.gr έχει αναδείξει ξανά το συγκεκριμένο θέμα (όπως μπορείτε να διαβάσετε ενδεικτικά σε παλαιότερο δημοσίευμα που παρατίθεται ΕΔΩ).

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αθλούμενοι οι οποίοι έπεσαν θύματα κλοπής, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, είναι διατεθειμένοι να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους αν υποπέσει στην αντίληψή τους οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά, αφού όπως φαίνεται… «βράζουν» και κάνουν λόγο για «γνωστούς – άγνωστους».