Δήμος Ξηρομέρου: Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ. της ειδικής και τακτικής συνεδρίασης

Στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρης ενημέρωσης των δημοτών, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτώνται από την αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου και για πρώτη φορά, τα ηχητικά πρακτικά όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, όπως ήταν και η προγραμματική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής.


Η συνεδρίαση αποτελείτε από δύο μέρη βίντεο, διότι κόπηκε το διαδίκτυο στον υπολογιστή που έκανε την ζωντανή μετάδοση. Χάθηκαν 14 λεπτά περίπου ανάμεσα στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 3ου θέματος (το 2ο αναβλήθηκε). Το μέρος 1 του βίντεο ξεκινά στο 08:38.

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ – ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2019 (Εισηγήτης ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).

———————————-
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1) Συμμετοχή του Δήμου Ξηρομέρου στις Ενεργειακές Κοινότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.
2) Έγκριση του Καταστατικού της Ενεργειακής Κοινότητας της Περιφέρειας ΔυτικήςΕλλάδας. Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.
3) Έγκριση της «Αναγκαστικής προσκύρωσης καταργηθέντος κοινοχρήστου χώρου, με απευθείας εξαγορά του προσκυρωτέου εδαφικού τμήματος, για προσκυρούμενο τμήμα στο Ο.Τ. 318, της επέκτασης σχεδίου πόλεως Αστακού, σύμφωνα με την 2/1996 κυρωμένη πράξη εφαρμογής του, επί της υπ΄αριθμ. 7623/24-9-2020 αιτήσεως του Γεωργίου Ντίνου». Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.
4) Έγκριση της εισηγητικής έκθεσης για την εκτέλεση του Προυπολογισμού το 4ο Τρίμηνο οικονομικού έτους 2020. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Σωτ. Γερόλυμος.
5) Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου για τους αναρτηθέντες Δασικούς Χάρτες. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Παν. Τζαχρήστας.
6) Συζήτηση της προτάσεως του Δημοσιογράφου Πάνου Σόμπολου για την κατασκευή προτομής του Ολυμπιονίκη Παντελή Καρασεβδά στην πλατεία του Αστακού και τον προγραμματισμό εκδηλώσεων του Δήμου Ξηρομέρου προς τιμήν του. Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.
7) Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου για παράταση του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ. Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.
8) Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.

 Μέρος 1
 
 
Μέρος 2