Δήλωση απάντηση σε Μαρκου και Αναγνωστοπούλου: “Το καραβάνι προχωρά “

Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος
     Αντί για κριτική στα πεπραγμένα της προηγούμενης κυβέρνησης, αλλά και της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής την οποία και στήριξαν, οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αθανασία Αναγωστοπούλου και κ. Κώστας Μάρκου, προσπαθούν να παραδώσουν μαθήματα πολιτικής επάρκειας και κοινωνικής ευαισθησίας στη σημερινή περιφερειακή Αρχή.
Θα ήταν προτιμότερο, αντί για παράθεση χρηματικών ποσών που τελικά αφορούν μόνο προβλέψεις – ή και «δεσμεύσεις» – χρηματοδότησης αλλά όχι έργα, να απαντήσουν στους πολίτες της Αχαΐας ποια ήταν τα έργα που ολοκληρώθηκαν επί των ημερών των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ και κατά πόσο αυτά βελτίωσαν την οικονομική κατάσταση και το βιοτικό επίπεδο των πολιτών της Αχαΐας.
Ομοίως, θα μπορούσαν να ζητήσουν από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή τη λίστα των έργων που ολοκλήρωσε στην Αχαΐα, προκειμένου να μην βρίσκονται τώρα στη… δύσκολη θέση να παρακολουθούν την προσπάθεια του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη και των συνεργατών του, να ολοκληρώσει έργα που θα μπορούσαν να έχουν τελειώσει εδώ και χρόνια ή έργα που κινδυνεύουν να χαθούν εξαιτίας λανθασμένων χειρισμών (βλ. Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων).

Διαβάστε περισσότερα »

Άρθρο από:ΞηρόμεροNews