Γρηγόρης Θεοδωράκης: Συμμετέχει στην 20άδα της νέας Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

 

Αρκετές εκπλήξεις σε πρόσωπα βρίσκει κανείς στη σύνθεση της νέας Εκλογικής Επιτροπής, η οποία καλείται να σηκώσει το βάρος της προώθησης των προγραμματικών θέσεων του κόμματος.

Αποτελούμενη από υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, από μέλη του think tank του Αλέξη Τσίπρα και από πολιτικά στελέχη της νεότερης γενιάς, «η νέα Εκλογική Επιτροπή συνδυάζει την τεχνοκρατική επάρκεια, την πολιτική εμπειρία και την απαιτούμενη φρεσκάδα και ανανέωση», όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.

Στην επιτροπή των 20 ατόμων που σηκώνουν ένα μεγάλο βάρος διαχείρισης της δύσκολης κατάστασης και αντιστροφής της, ξεχωρίζει και το όνομα του νεοεκλεγέντος βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Γρηγόρη Θεοδωράκη. 

Η επιλογή του απλά επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο του ο Αλέξης Τσίπρας, του οποίου υπήρξε στενός συνεργάτης, μέχρι την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Ο τρόπος που διεξήγαγε τον προεκλογικό του αγώνα ο κ. Θεοδωράκης, μόλις πριν δυο μήνες άγνωστος σε πολλές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, ο ήπιος και με επιχειρήματα λόγος του, το χαμηλό προφίλ του, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του σε πάνελ με πολιτικούς αντιπάλους και άλλα χαρακτηριστικά που επέδειξε, διαδραμάτισαν και αυτά τον ρόλο τους ώστε να αναλάβει ένα πολύ δύσκολο έργο για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.



0Shares

Το άρθρο Γρηγόρης Θεοδωράκης: Συμμετέχει στην 20άδα της νέας Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.