ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Δημοτικέ σύμβουλε και μπλόκερ κ. Κώστα Γεωργούλα, σταματήστε να παραπληροφορείτε τους πολίτες με fake news και ωμή προπαγάνδα.


Ο Δημοτικός Σύμβουλος και μπλόκερ κ. Κώστας Γεωργούλας ξανακτύπησε.
Με αφορμή την εγκύκλιο 23 του Υπουργείου Εσωτερικών υπ’ αριθ. 18659/17.3.2020 (ΑΔΑ: ΨΒ4Ε46ΜΤΛ6-ΡΥΗ), εγκαλεί τη δημοτική αρχή τι έχει κάνει για την εφαρμογή της, μόνο που τα ερωτήματα του είναι όλα έωλα και ψεύτικα.
Την επόμενη ημέρα λάβαμε εξαιρετικά επείγον έγγραφο, με διευκρινίσεις επί της εγκυκλίου 23, που αλλάζει ριζικά τα αναφερόμενα στην επίμαχη εγκύκλιο και οι οποίες διευκρινίσεις εφαρμόζονται κατά γράμμα από τον Δήμο Ξηρομέρου.
Το έγγραφο που «ξέχασε» να αναφέρει ο συνήθης κοπτοράπτης κ. Γεωργούλας, δίνει σημαντικές διευκρινήσεις επί της εγκυκλίου 23 και είναι το υπ’ αριθ. 18919/18.3.2020 (ΑΔΑ: ΩΧ8Γ46ΜΤΛ6-502).
Άρα όλα τα ερωτήματα που απευθύνει ο κ. Γεωργούλας, δεν στηρίζονται πουθενά και θα έπρεπε ως υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος, πριν εγκαλέσει την δημοτική αρχή, όπως προβλέπει σαφώς ο Καλλικράτης, να φροντίσει να ενημερωθεί και να γνωρίζει τι ισχύει, πράγμα που δεν το έκανε και αυτό είναι φανερό.
Με τον συστηματικό διακινητή fake news κ. Γεωργούλα δεν πρόκειται να ξανασχοληθούμε, γιατί απ’ ότι φαίνεται το μόνο που επιζητά είναι οι εντυπώσεις μέσω της πρόκλησης, με αναφορά κομμένων, ραμμένων και κατά το δοκούν στοιχείων.
Ανευθυνότητα, έλλειψη σοβαρότητας και αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, στις σημερινές δύσκολες στιγμές που ζούμε, δεν αρμόζουν.
Ως υπεύθυνη δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα σε ΟΛΟΥΣ τους δοκιμαζόμενους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου. Σε συνεχή επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία, τους θεσμικούς φορείς, την ΚΕΔΕ και τον ΕΟΔΥ, τους θεσμικούς υπεύθυνους διαχείρισης αυτής της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε κατά γράμμα και με προσοχή τις οδηγίες που λαμβάνουμε και πιστεύουμε ότι τα πάμε καλά και ο κ. Γεωργούλας ας μην ανησυχεί για τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας και τι κάνει γι αυτούς η δημοτική αρχή. Το γνωρίζουν οι ίδιοι κ. Γεωργούλα πολύ καλά και δεν θα βγάλουμε φειγ βολάν για να ικανοποιηθείτε εσείς.

Υ.Γ. 1: Επισυνάπτουμε την εγκύκλιο 23 και τις διευκρινήσεις επ’ αυτής που εξαφάνισε επιμελώς ο μάγος Χουντίνι κ. Γεωργούλας.
Υ.Γ. 2: Αν ξέρετε να διαβάζετε, σε προηγούμενες ανακοινώσεις, έχει αναφερθεί αναλυτικά το έργο της Κοινωφελούς Επιχείρησης μέσω του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και όλες της οι δράσεις που στηρίζουν τους συμπολίτες μας και τις ευπαθείς ομάδες, σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για όλους μας.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

Άρθρο από:Δραγαμέστο Νέα