Γιώργος Βαρεμένος: «Κύριε Γεωργιάδη, κλείσε τον θερμοσίφωνα κι άσε τις κοτσάνες»

Στην ακόλουθη δήλωσε προέβη ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο αναλυτικά:

Ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Αδ. Γεωργιάδης βάλθηκε να καταρρίψει την μεγαλοφυή θεωρία του κ. Σκρέκα ότι για να αντιμετωπίσουμε την ακρίβεια στο ρεύμα δεν πρέπει να ξεχνάμε τον θερμοσίφωνα ανοιχτό. Την ώρα που ο τρικαλινός πολιτικός μ’ αυτή την θεωρία φαίνεται να “χτυπάει” βραβείο Νόμπελ στα Οικονομικά, ήλθε ο υπουργός Ανάπτυξης να αποκαλύψει ότι για την ακρίβεια φταίει το γεγονός ότι δεν έγινε η εκτροπή του Αχελώου. Προφανώς ετοιμάζεται να συναντήσει και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που είχε εκδώσει τις γνωστές αποφάσεις κατά της εκτροπής.

Κύριε Άδωνη Γεωργιάδη, κλείσε τον θερμοσίφωνα κι άσε τις κοτσάνες. Στην Αιτωλοακαρνανία έχουμε πάψει προ πολλού να τρώμε βελανίδια. Εκτός κι αν ποντάρεις στο ότι συχνά το Νόμπελ Οικονομικών απονέμεται σε δύο….

ΥΓ: Μέσα στην στενοχώρια για το γεγονός ότι ο Αχελώος ρέει προς λάθος κατεύθυνση, πρέπει να αναγνωρίσει και κάτι καλό στην γειτονιά του ποταμού: Αν στα Ακαρνανικά Όρη δεν υπήρχαν κεραίες, πώς θα πληροφορούμασταν τέτοιου είδους μεγαλοφυείς ανακαλύψεις του Αδ. Γεωργιάδη;»

Το άρθρο Γιώργος Βαρεμένος: «Κύριε Γεωργιάδη, κλείσε τον θερμοσίφωνα κι άσε τις κοτσάνες» εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.