Για πρώτη φορά ο Δήμος Ξηρομέρου σε διαδικασία απόκτησης Ο.Χ.Ε. Ο Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης ανακοίνωσε την ένταξη στο αναπτυξιακό εργαλείο των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (Video).

Με αφορμή μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόσφατη τοποθέτηση του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Γιάννη Λύτρα, όπου με όρους μέλλοντος αναφέρθηκε στο νέο ΕΣΠΑ της προγραμματικής Περιόδου 2021-2027 και στην αναγκαιότητα ένταξης των Δήμων στο αναπτυξιακό εργαλείο των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (Ο.Χ.Ε), επαναδημοσιεύουμε την θετική είδηση που δημοσιεύσαμε στις 21 Δεκεμβρίου, όπου στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ανακοίνωσε την ένταξη του Δήμου Ξηρομέρου στο αναπτυξιακό εργαλείο των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (Ο.Χ.Ε).
Λόγω γιορτών και των αναρτήσεων των ευχών που ακολούθησαν, κάποιοι μπορεί να μην διάβασαν την πολύ θετική αυτή είδηση, που ανοίγει νέες προοπτικές μεγάλων χρηματοδοτήσεων, γιατί μόνο με μεγάλες χρηματοδοτήσεις και μεγάλα έργα φεύγεις από την υπανάπτυξη και τη μιζέρια.
Αυτό έπρεπε να είχε γίνει χθες, αλλά δεν ασχολήθηκε ποτέ κανένας με το εργαλείο των Ο.Χ.Ε. Έστω και τώρα που γίνονται, πρέπει και να τα λέμε και να τα αναδεικνύουμε, για να μαθαίνουν οι πολίτες τις αλήθειες.

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια …..