Γεώργιος Μπαρμπαρούσης: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΊΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΜΑΧΑΙΡΑΣ


πηγή facebook Giorgos Barbarousis

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook ο πρόεδρος της Τ.Κ Μαχαιράς κ. Γεώργιος Μπαρμπαρούσης αναφέρει : 
 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΊΟΥ

Εδώ και πολλούς μήνες η γεώτρηση του χωριού λειτουργούσε με πολλά προβλήματα παλαιότητας και την συνεχόμενης άντλησης καθώς δεν υπήρχε υποστήριξη από τη δεύτερη γεώτρηση που ήταν σε αχρηστία εδώ και 10 χρόνια. Μετά από πολλές παρεμβάσεις και συνεννόηση με τον Δήμο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, το υποβρύχιο αντικαταστάθηκε απο καινούριο και γλιτώσαμε τα χειρότερα.

Η αντικατάσταση έγινε παρουσία του πρώην προέδρου της Τ.Κ Μαχαιράς και Κουτρομανου Ταξιάρχη, πρωτεργάτη των δυο γεωτρήσεων που έγιναν τη δεκαετία του 1990 και δίπλα του όπως βλέπετε, η σπασμένη υπογραφή του ευεργέτη, πρώην δημάρχου Ξηρομέρου και συγχωριανού Κ. Πυθαγόρα Σαμαρά, γιατί… “ουδείς αχαριστότερος εκ του ευεργετηθέντος”.

Αυτό φάνηκε και πρόσφατα με την απώλεια του που πολλοί ευεργετηθέντες δε τον τίμησαν με την παρουσία τους. Δεσμεύομαι ως πρόεδρος της Τ.Κ Μαχαιράς να εισηγηθώ στο Τ.Σ ώστε στο άμεσο μέλλον να αναγνωριστεί και να τιμηθεί η η καθοριστική προσφορά του ως άνθρωπος, ως συγχωριανός και ως Δήμαρχος.

Ο Πρόεδρος και το Τ.Σ καταγράφει τα χρόνια προβλήματα της καθημερινότητας, τα ταξινομεί και σε συνεργασία με τον Δημο κρίνει την αναγκαιότητα τους και αποφασίζει την υλοποίηση τους. Παρ’ όλο που δεν υπάρχει η οικονομική ευχέρεια προσπαθούμε για το μείζον καλό.

Στη τελευταία κατάθεση του τεχνικού προγράμματος και σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Δήμαρχο, με διαβεβαίωσε πως η παιδική χαρά που δεν είχε συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ απ’ τη προηγούμενη Δημοτική Αρχή θα γίνει πριν το καλοκαίρι. Υπενθυμίζω ότι η παιδική χαρά έχει γραφτεί στο τεχνικό πρόγραμμα της Τ.Κ ως εξής

Πρακτικό 1 της 26/01/2020

Πρακτικό 2 της 06/12/2020

Πρακτικό 1 της 28/11/2021

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..







Το άρθρο Γεώργιος Μπαρμπαρούσης: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΊΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΜΑΧΑΙΡΑΣ εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.