ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου 110, Πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα), έγινε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαχαιριωτών Ξηρομέρου για τα πεπραγμένα από 08.12.2018 έως 16.10.2021 και στη συνέχεια έγιναν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρηγόριος Τσίντζος στον Διοικητικό απολογισμό του αναφέρθηκε σε όλες τις δραστηριότητες της τριετίας επισημαίνοντας ότι «όλα αυτά τα χρόνια εργαστήκαμε υπεύθυνα, μεθοδικά και με μεράκι για τον πολιτισμό και την παράδοση και καταφέραμε η Μαχαιρά να είναι κέντρο πολιτιστικών εξελίξεων. Ό,τι κάναμε το κάναμε γιατί αγαπάμε αυτόν τον τόπο, με προσωπικό και οικογενειακό κόστος, πέρα από την σωματική και ψυχολογική κούραση».
Ο Πρόεδρος αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία και την υλοποίηση όλων των πεπραγμένων, έδωσε τον λόγο στον ταμία του Συλλόγου Γεώργιο Καραγιάννη, ο οποίος έκανε τον οικονομικό απολογισμό, επισημαίνοντας ότι ο Σύλλογος στέκει όρθιος οικονομικά, χάρη στην σωστή διαχείριση και στον καλό προγραμματισμό που είχαμε και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν υλικά και οικονομικά τον Σύλλογο ντόπιους και απόδημους Μαχαιριώτες.
Ακολούθησε διορισμός τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια των εκλογών, αποτελούμενη από τον Απόστολο Καραγιάννη ως πρόεδρο, την Κωνσταντίνα Γκούμα ως Γραμματέα και τον Γεράσιμο Μπούρχα ως ψηφολέκτη.
Ψήφισαν : 72 μέλη. Άκυρα 0, Λευκά 0, Έγκυρα 72
Έλαβαν κατά σειρά:
Τσίντζος Γρηγόριος
70 ψήφους
Τσίντζος Λάμπρος – Παναγιώτης
64 ψήφους
Γκούμα Πηνελόπη
61 ψήφους
Κορρέ Σοφία
57 ψήφους
Καραγιάννης Γεώργιος
56 ψήφους
Μπούρχα Αθήνα
53 ψήφους
Τιμοθεάτου – Παπαστάμου Θεοδώρα
42 ψήφους
Οι παραπάνω εκλέγονται ως τακτικά μέλη στο Δ.Σ. ενώ δεν υπάρχουν αναπληρωματικά.
Για την Ελεγκτική Επιτροπή έλαβαν ο Μακρυπίδης Σπυρίδων 64 ψήφους, ο Κουβέλης Αλέξανδρος 53 ψήφους και ο Ρούκης Χρήστος 53 ψήφους.
Εκλέγονται και οι τρεις.
Για την Ο.Π.ΣΥ.Ξ. έλαβαν μέρος ο Μακρυπίδης Σπυρίδων 64 ψήφους, ο Κουβέλης Αλέξανδρος 52 ψήφους, ο Ρούκης Χρήστος 52 ψήφους, ο Παπαστάμος Δημήτριος 49 ψήφους και ο Κουτρομάνος Ιωάννης 46 ψήφους.
Αντιπρόσωπος για την Γ.Σ. της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. εκλέχτηκε ο Μακρυπίδης Σπυρίδων.
Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί τους συγχωριανούς που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και υπενθυμίζει ότι η παρουσία όλων στα κοινά του Συλλόγου είναι απαραίτητη και αναγκαία για τη ζωτικότητα και τη συνέχειά του, καθώς και ότι η μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις βοηθάει στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας ως συγχωριανών και φίλων, ιδιαίτερα σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε.
To νέο Δ.Σ. θα συνεχίσει τις προσπάθειες για μεγαλύτερη καταξίωση τον Συλλόγου μας. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, πάντα θα υπάρχουν υψηλότεροι και ευγενέστεροι στόχοι στους οποίους οφείλουμε να αποβλέπουμε.
Η συνέπεια, η ομαδικότητα, η ανιδιοτελής προσφορά, ο αλληλοσεβασμός φέρνουν αξιόλογα αποτελέσματα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε τη πορεία μας.
Προσεχώς θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την συγκρότηση του Δ.Σ. σε Σώμα.
Το νέο Δ.Σ.
δειτε φωτο:

Το άρθρο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.