“ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ”: Ο ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο αγαπημένος ερμηνευτής με τη γνήσια λαϊκή φωνή έχει εξυμνήσει την αγάπη με τα τραγούδια του και έχει χαρίσει στο κοινό μεγάλες συγκινήσεις και τεράστιες επιτυχίες.

“Αυτό το Λίγο”: Ο Θέμης Αδαμαντίδης ρίχνει το YouTube!

Και ενώ κάθε τραγούδι του μας κερδίζει από το πρώτο άκουσμα, ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν απαναπαύεται και απόδειξη είναι το νέο του κομμάτι, η μπαλάντα με τίτλο “Αυτό το Λίγο”,  έγινε επιτυχία από το πρώτο 24ωρο.

Η μουσική του Κωνσταντή ντύνει ιδανικά με τη μελωδία της τους στίχους του Χρήστου Αναστασίου που όπως προδίδει ο τίτλος μιλάνε για τον κεραυνοβόλο έρωτα και για «Αυτό το λίγο» που είναι υπεραρκετό για να καταλάβει κανείς ότι έχει βρει την απόλυτη αγάπη.

Επάξια το video clip έρχεται να μας συγκινήσει με μια τρυφερή ιστορία αγάπης. Ένα βλέμμα, ένα γέλιο, μια στιγμή αρκεί για να γεννηθεί η πιο δυνατή αγάπη. Η πραγματική αγάπη δοκιμάζεται διαρκώς από τις τραγικές ανατροπές της ζωής, όμως αντί να καταστραφεί καταφέρνει να νικήσει τα πάντα και να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση και δυσκολία.

Το τόσο συγκινητικό αυτό αποτέλεσμα, κατάφερε να χαρίσει στον τραγουδιστή περισσότερες από 220.000 προβολές στο YouTube μέσα στο πρώτο 24ωρο.

Και, όπως ήταν αναμενόμενο, μετά από μόλις μια εβδομάδα κυκλοφορίας το video clip έχει ξεπεράσει τις 600.000 προβολές, ενώ απολαμβάνει καθημερινά διθυραμβικές κριτικές.

Απολαύστε την υπέροχη μπαλάντα που ερμηνεύει ο μοναδικός Θέμης Αδαμαντίδης με τίτλο “Αυτό το Λίγο” στο YouTube

https://radiompoymstos.blogspot.com/
 

Το άρθρο “ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ”: Ο ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.