Αυστηρή επιστολή του Δημάρχου Πόρου προς τον Υπουργό Τουρισμού. Ένα Υπουργείο που διαχρονικά σιωπά και «ξεχνά» να γνωμοδοτήσει.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Μία πολύ αυστηρή επιστολή έστειλε ο Δήμαρχος Πόρου κ. Γιάννης Δημητριάδης, προς τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, σχετικά με την απαράδεκτη στάση που επιδεικνύει το Υπουργείο Τουρισμού στην υπόθεση των ιχθυοτροφείων και της δημιουργίας Π.Ο.Α.Υ. στον Πόρο.
Το Υπουργείο Τουρισμού διαχρονικά ένοχα σιωπά, δεν γνωμοδοτεί και δια της εσκεμμένης παραλείψεως και με την σιωπή του, το 2011 προέκυψε αυτό το εκτρωματικό Ειδικό Χωροταξικό των Υδατοκαλλιεργειών, φτιαγμένο από τους ίδιους τους επιχειρηματίες του κλάδου με τα θέλω τα δικά τους και μόνο, όπου συμπεριέλαβαν τεράστιες θαλάσσιες εκτάσεις, αγνοώντας την πολύπλευρη ανάπτυξη του θαλασσίου χώρου.
Αναγνώστε παρακάτω την επιστολή:
——————————
«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Σε συνέχεια των από 7.10.2020, 17.11.2020 και 11.12.2020 εγγράφων μου και της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήσαμε στις 16.12.2020, επισημαίνω ότι μέχρι σήμερα το Υπουργείο σας δεν έχει ακόμα αποστείλει γνωμοδότηση επί της περιβαλλοντικής Μελέτης (Σ.Μ.Π.Ε.) δημιουργίας βιομηχανικής ζώνης ιχθυοκαλλιέργειας (Π.Ο.Α.Υ) στον Πόρο.

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια …..