Απόστολος Ν Πανταζής:Μιλάνε για όψιμους αγωνιστές αλλά ξεχάσανε ότι οι ίδιοι μείνανε μια άγουρη συγκυρία βυθισμένη στο προεκλογικό τους μυθιστόρημα.

Πολλά γεγονότα μαζεμένα μας παρουσίασε σήμερα η παράταξη της δημοτικής αρχής,έντεκα το αριθμό για ΠΟΑΥ.
Πάντα για αυτούς οι άλλοι θα φταίνε και πάντα τη κατσίκα του γείτονα θα μισούνε.
Πάντα στα δύσκολα θα έχουνε μια δικαιολογία ότι τάχα μου οι άλλοι φταίνε για να καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες 4αρων ετών, αλλά για τα έργα των άλλων προηγούμενων δημοτικών αρχών δε λένε τίποτα παρά φωτογραφίζονται με θράσος και καμάρι – όπως τους συμφέρει.
Για το μεγάλο αγώνα που δίνει η επιτροπή αγώνα και ξανά μπράβο της τίποτα…… όλα η δημοτική αρχή τα κάνει….;;;;;
Ξέρανε μόνο να τιμωρήσουν τους Αστακιώτες ‘’σαμποτάροντας’’ την επέκταση του κοιμητηρίου λόγω εμπάθειας προς το δωρητή.

Μιλάνε για όψιμους αγωνιστές αλλά ξεχάσανε ότι οι ίδιοι μείνανε μια άγουρη συγκυρία βυθισμένη στο προεκλογικό τους μυθιστόρημα, στην εύφορη κοιλάδα των υποσχέσεων των κρεμαστών κήπων των απειλών για δικαστές και εισαγγελείς……

Αυτό λοιπόν το προεκλογικό τους μυθιστόρημα θα έχει επίλογο και αργά η γρήγορα τέλος, όπως τέλος θα έχουν οι απευθείας αναθέσεις και το φαγοπότι, γιατί ο λαός είναι Σοφός!!!!!!!!!!

Η επαγγελματική και επιχειρηματική τους αποκατάσταση μέσω της αυτοδιοίκησης θα τελειώσει.
Τη φωτιά μπορείς να την καταπολεμήσεις, τον καπνό όχι. Η νύχτα πάντα θα φεύγει και θα έρχεται η ημέρα.
Απόστολος Ν Πανταζής


0Shares

Το άρθρο Απόστολος Ν Πανταζής:Μιλάνε για όψιμους αγωνιστές αλλά ξεχάσανε ότι οι ίδιοι μείνανε μια άγουρη συγκυρία βυθισμένη στο προεκλογικό τους μυθιστόρημα. εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.