ΑΠΟΡΡΙΨΗ από την Αποκεντρωμένη της προσφυγής του κ. Αποστόλη Πανταζή, κατά της απόφασης του 2ου πρακτικού του διαγωνισμού, του μεγαλύτερου έργου ύδρευσης στην ιστορία του Δήμου Ξηρομέρου.

Στις 7 Μαρτίου 2024 σας ενημερώσαμε ότι υπήρξε προσφυγή δημοτικού συμβούλου κατά του 2ου πρακτικού του διαγωνισμού, του μεγαλύτερου έργου ύδρευσης στην ιστορία του Δήμου Ξηρομέρου, την «Ολοκλήρωση Υδροδότησης και Υδρευτικού Δικτύου Αστακού», συνολικού προϋπολογισμού 3.505.030,20 €, με χρηματοδότηση από το Αντώνης Τρίτσης (δείτε εδώ).
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, το μεγαλύτερο έργο ύδρευσης στην ιστορία του Δήμου Ξηρομέρου όπως προαναφέραμε, με το οποίο θα λυθεί δομικά και οριστικά το τεράστιο πρόβλημα στην ύδρευση και χρονίζον επί μακρόν, στην έδρα του Δήμου στον Αστακό, φαινόμενο ίσως μοναδικό στην Ελλάδα για ένα τόσο μεγάλο οικισμό.
Ο δημοτικός σύμβουλος που έκανε την προσφυγή ήταν ο κ. Αποστόλης Πανταζής, εκλεγμένος με την δημοτική παράταξη ”Νέα Μέρα – Καθαρά Χέρια” του κ. Αλέξανδρου Σάββα, πλέον ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κατόπιν δημόσιας δήλωσης ανεξαρτητοποίησης στα τοπικά ΜΜΕ τον Οκτώβριο του 2023, αμέσως μετά την παραίτηση του κ. Σάββα.
Σήμερα σας ενημερώνουμε, ότι αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και το εντοπίσαμε, το επίσημο έγγραφο για την προσφυγή. Τελικά η προσφυγή του κ. Πανταζή ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ από την Αποκεντρωμένη, όπου αυτή είναι η εκ του νόμου αρμόδια να δίνει τις δέουσες απαντήσεις με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, σε όσους έχουν μία άλλη δική τους άποψη και αντίληψη για την νομιμότητα.
Λίγα λόγια για το ζωτικό αυτό έργο για τον Αστακό:

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια …..