Απελπισμένοι οι γονείς της 3χρονης με καταγωγή απο το Ξηρόμερο που πέθανε αιφνιδίως:«Να μάθουμε τι γίνεται με τα παιδιά μας εν έτει 2022»


Ξεσπά η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που έχασε την ζωή της πριν από μερικές ημέρες στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης, κάτω από αδιευκρίνιστα αίτια.
Μέσα σε λίγα 24ωρα ένα δεύτερο τραγικό περιστατικό καταγράφεται στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από τον ξαφνικό θάνατο του 7χρονου αγοριού χθες.

Η μητέρα της μικρής Κατερίνας δήλωσε σήμερα πως εκείνη και η οικογένειά της «έχουν κοινή κάψα» με τους γονείς του 7χρονου για να μάθουν τι συνέβη στα παιδιά τους.

«Να μάθουμε τι γίνεται με τα παιδιά μας εν έτει 2022», ήταν τα λόγια της, σε ακόμη μία έκκληση να δοθούν άμεσα απαντήσεις για τον χαμό της κόρης της.

Όπως διευκρίνισε, μάλιστα, «το παιδί της δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας στο παρελθόν».

«Χάσαμε το παιδί μας μέσα από τα χέρια μας»
«Μετά κόπων και βασάνων πήραμε τον ιατρικό φάκελο από το Α.Τ. Τούμπας και είναι προς αξιολόγηση από την τεχνική μας σύμβουλο. Ελπίζουμε και αναμένουμε στο δικό της πόρισμα και της ιατροδικαστή του ΑΧΕΠΑ για να μάθουμε τι έγινε με το παιδί μας που το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας κυριολεκτικά.

Θα ήθελα να συλλυπηθώ του γονείς του 7χρονου που έμαθα ότι έχασε την ζωή του. Έχουμε κοινή κάψα με αυτούς τους γονείς. . Η Κατερίνα ήταν ένα καθόλα υγιής παιδί. Ήταν πλήρως εμβολιασμένη για την ηλικία της χωρίς προηγούμενο ιστορικό λοιμώξεων και διαταραχών. Δεν υπήρχε κανένα ιστορικό».dikaiologitika.gr/

Το άρθρο Απελπισμένοι οι γονείς της 3χρονης με καταγωγή απο το Ξηρόμερο που πέθανε αιφνιδίως:«Να μάθουμε τι γίνεται με τα παιδιά μας εν έτει 2022» εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.