Απαράδεκτο …

να αμαυρώνετε η εικόνα της Κατοχής από μερικούς ανεγκέφαλους που δεν σέβονται, δεν αγαπούν απεναντίας μισούν  και  τους αρέσει να δυσφημίζουν και να δίνουν δικαίωμα στον καθένα να μας λένε βρομιάρηδες .

Όλοι μας ξέρουμε ότι τα μεγάλα αντικείμενα έχουν παγκοσμίως μια διαδικασία δεν είναι ξέφραγο αμπέλι  , κλαδιά , ξύλα και μπάσα δεν έχουν θέση στους κάδους σκουπιδιών , το απορριμματοφόρο δεν μπορεί να τα μεταφέρει , αλλά θα πρέπει να επικοινωνούν με το αρμόδιο γραφείο καθαριότητος και εάν δεν έχει υπηρεσία για αυτό το θέμα θα πρέπει οι ίδιοι να τους βρουν τρόπο καταστροφής.
Αυτό το σαλόνι έχει όνομα και επώνυμο , παρόλο που πήγε σαν κλέφτης και το πέταξε βράδυ για να μην τον δουν .Σ αυτό το σαλόνι έχουν καθίσει συγγενής , γείτονες και φίλοι οπότε ξέρουν τίνος είναι και καλά θα κάνουν να του πουν να πάει να το πάρει εάν αγαπούν την καθαριότητα και το χωρίο τους. Ειδάλλως μερικοί κύριοι σαν αυτόν εάν δεν μας έχουν μπει καβάλα θα μας μπουν ..επειδή τους  ανεχόμαστε και τους το Επιτρέπομαι Εμείς. Η Κατοχή δεν είναι μόνο των λίγων γραφικών αλλά  είναι όλων των Κατοχιανων και όλοι πρέπει να συμβάλλουμε και να βάλλουμε πλάτες  ειδάλλως η προσπάθεια θα μείνει προσπάθεια και θα λέμε ότι φταίνε πάντα οι άλλοι . Μην ξανά επιτρέψουμε σε κανένα κουτοπόνηρο και εξυπνάκια να παίζει με την υπόληψη του χωρίου μας , όπως έκανε αυτό κάνει και στο σπίτι του πεταει τα σκουπίδια του στον κήπο του γείτονα και κάνει τον καθαρό είναι αυτός που φωνάζει περισσότερο από τους άλλους είναι το φίδι του χωρίου μας .
Η Κατοχή δικαιούται να είναι το ποιο όμορφο χωρίο του κόσμου έχει  αρχαία ,ποτάμι, γραφικότητα  και θάλασσα τι της λείπει ….. ίσως  η αγάπη των κατοίκων της ;
                                                                                                                                 Τοπικό Κατοχής

Άρθρο από:Katochi News