Απάντηση του Προέδρου κοινότητας Αγραμπελου Ταγκα Δημήτρη (Δήμος) στο blog xiromero.gr .

πηγη facebook Τάγκας Δημήτρης


Διαβάζω ένα άρθρο στο xiromero.gr .

Που πραγματικά … 

Με τίτλο «Το νερό έφτασε από τα Αχυρά στο Αγράμπελο αλλά η Δημοτική Αρχή αδιαφορεί να πάει στα νοικοκυριά!» 

Από  την μια λέει ότι 

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Πρόεδρος της Τ.Κ. έχει ενημερώσει για την εν λόγο εκκρεμότητα»

Και από την άλλη προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις εις βάρος μου χωρίς να έχει κάποιες αποδείξεις ή έστω ενδείξεις τουλάχιστον…….

Όσο για την υποτιθέμενη κόντρα με τον συνάδελφο του Προδρόμου , θα το αφήσω ασχολίαστο μιας και ο ρόλος μου δεν είναι για να δημιουργώ κόντρες αλλά Δημοκρατικά να λύνω θέματα. Όσο για τις απαντήσεις μου αυτές πάντα είναι κόσμιες δημοκρατικές και εύστοχες με στοιχεία, και πάντα σε ότι αφορά το χωριό μου και όχι τα διπλανά χωριά. 

Και μιας και ασχοληθήκατε κύριε Γεωργούλα για άλλη μια φορά με το χωριό μας και σας ευχαριστούμε για αυτό , θα σας ενημερώσω και θα σας διαβεβαιώσω ότι ΟΛΑ τα θέματα που αφορούν το νερό (και όχι μόνο) στο Αγράμπελο έχουν δρομολογηθεί κύριε Γεωργούλα . Το Αγράμπελο έχει αποδείξει ότι ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ουσίας …

Εν τάχει όμως ( τα έχω ξαναπεί σε προηγούμενες αναρτήσεις αλλά μάλλον δεν θέλετε να το καταλάβετε τόσο εσείς όσο και …κάποιοι άλλοι που έχουν καταλάβει ότι οι μέρες τους στην πολυθρόνα της αυτοδιοίκησης του Δήμου παίρνει τέλος και προσπαθούν να βρουν νέο επάγγελμα φωτορεπόρτερ) 

Το Αγράμπελο είναι το τελευταίο χωριό της γραμμής του ΣΥΚΞ ανέκαθεν όταν η δεξαμενή νερού ύδρευσης γέμιζε,  τότε το νερό έκανε υπερχείλιση από την σωλήνα  (αυτήν που δείχνεται στο video) δεν είναι κάτι νέο , είπαμε το τελευταίο χωριό είμαστε .

Επίσης θα σας ενημερώσω ότι στο Αγράμπελο ανέκαθεν το νερό του ΣΥΚΞ τροφοδοτούσε ΜΟΝΟ κοινοτικές βρύσες και όχι νοικοκυριά όπως αναφέρεται στο άρθρο σας .

Ωστόσο μιας και το νερό στις μέρες μας είναι ανεκτίμητο και πολύτιμο αγαθό και επειδή ο σχεδιασμός του προ 70ετίας περίπου ήταν με εκείνες τις συνθήκες που δεν προέβλεπε το χάσιμο νερού , εμείς σαν Αγράμπελο έχουμε προτείνει στην Δημοτική αρχή 

https://prnt.sc/EGM0wDKxMpy6

και ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ , αυτό το νερό που χάνετε από την παλαιά δεξαμενή του ΣΥΚΞ (διότι ούτε αυτό το γνωρίζατε ότι έχουμε δύο δεξαμενές) να γίνει ένα μπαι μπας και να πέφτει το νερό του ΣΥΚΞ εντός της δεξαμενής της γεώτρησης.

Εντός της εβδομάδος λοιπόν σας ενημερώνω ότι θα πραγματοποιηθεί αυτή η σύνδεση μιας και πλέον το νερό έφτασε όπως είπατε έως το Αγράμπελο εφόσον έγιναν οι ζημιές , και πλέον μπορούμε να προβούμε σε αυτό το εγχείρημα. 

Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον Δήμαρχο Κύριο Τριανταφυλλάκη Ιωάννη όσο και τον αντιδήμαρχο ύδρευσης Κο Μακρή Σωτήριο διότι ότι είπαμε το κάνουνε πράξη .  

Με εκτίμηση και τιμή Τάγκας Δημήτριος Πρόεδρος Κοινότητας Αγραμπέλου 

Υ.Σ. Υπάρχει μια ζημιά (σπάσιμο σωλήνας του αγωγού του ΣΥΚΞ) που δεν αφήνει το νερό να έρθει στις κοινοτικές βρύσες . 

https://prnt.sc/gihmroeY6Lpp

Έχουμε μεριμνήσει και αύριο ο υδραυλικός θα έρθει για την αποκατάσταση της ζημιάς.