Ανοιχτή επιστολή Ηλία Κοτρότσου στον Παναγιώτη Στάικο .

Αγαπητέ κ Σταικε ..
Κατανοώ το πάθος σας για λίγη δημοσιότητα και την ανάγκη σας να βρίσκεστε στην επικαιρότητα αδίστακτα με κάθε μέσο και τρόπο
Η ήττα σας ήταν πολύ μεγάλη που οι δημότες σας έστειλαν στο περιθώριο των δρώμενων στο Δήμο.
Αδυνατειται εμφανώς να το διαχειριστείτε αξιοπρεπώς και καταφεύγετε πολλάκις σε προβοκατόρικες προσωπικές επιθέσεις και υπαινιγμους .
Σε λίγο θα μας ζητάτε και να παίρνουμε αδεια απο εσας για να επισκεφτούμε το τοπο που γεννηθηκαμε και μεγαλώσαμε.
Φαντάζομαι το ιδιο θα ζητάνε και οι χωριανοι σας απο εσας οταν επισκεπτεστε τα πατρια σας εδαφη.
Δεν είναι ντροπή να χάνεις σε ενα πολιτικό αγώνα σε μια εκλογική μάχη.. Ντροπή είναι η πικρα και η θλιψη να σε οδηγουν στην έλλειψη καθε μέτρου, απέναντι στους συνανθρώπους σου που πολλάκις σε τίμησαν απο την ημέρα που ηρθες ως ξενος επισκεπτης στο χωριο μας.Καλο είναι λοιπον μην προσβαλεις τους Ξηρομεριτες και να μην δυσφημεις το τόπο.
Εξάλλου δεν έχει νόημα καμία πολιτική αντιπαραθεση μαζί σου Είναι γνωστό σε ολους οτι ενω συμπεριφέρεσαι ως περιφερόμενος υβριστής του δημάρχου.. είστε εντος του δημοτικού συμβουλίου ο καλυτερος και σταθερότερες ψηφοφόρος των θεσεων και προτάσεων του.ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ !!
Ακόμη και εκείνο με τη παράταση του παζαριου ωρυοσασταν για μαυρες σακουλες με 25000 που δόθηκαν για την “παρανομη παραταση” πρώτος μεσα στο δημοτικο συμβούλιο ψηφίσατε την παράταση!!Αληθεια τι μεσολάβησε κ ψηφίσατε την παράταση;
Αλήθεια γιατι έχετε τοσο πάθος για να έρθει ιδιωτης εργολαβος στα σκουπίδια;;
Ηλίας Κοτρότσος

Άρθρο από:https://xiromeritis.blogspot.com/