ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ:Μυστηριώδες UFO ΠΕΤΟΥΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ πάνω από το Ισλαμαμπάντ -Τι λένε οι «κυνηγοί εξωγήινων» για την παρουσία του (βίντεο)

Ο έκπληκτος Arslan Warraich λέει ότι πέρασε δύο ολόκληρες ώρες παρακολουθώντας το τριγωνικό σχήμα να αιωρείται πάνω από την πρωτεύουσα.

Ο 33χρονος μαγεύτηκε από το ασυνήθιστο αντικείμενο που περιφερόταν πάνω από την περιοχή.

Κατέγραψε το UFO να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον καθαρό εναέριο χώρο για πάνω από 12 λεπτά από διαφορετικές γωνίες για να αποκτήσει την καλύτερη θέα.

Ο επιχειρηματίας, πρώην κάτοικος του Μπέρμιγχαμ, μοιράστηκε στη συνέχεια την απίστευτη θέαση στο διαδίκτυο για να την απολαύσουν και άλλοι «φανατικοί των εξωγήινων».

Ο Arslan εξήγησε: «Ο Arslan δεν είναι ο μόνος που μπορεί να δει κάτι τέτοιο. Ακόμα δεν ξέρω τι ήταν»

«Το βιντεοσκόπησα για πάνω από 12 λεπτά σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, τράβηξα δεκάδες φωτογραφίες και το παρατήρησα για το μεγαλύτερο μέρος των δύο ωρών. Με γυμνό μάτι φαινόταν σαν ένας μαύρος στρογγυλός βράχος, αλλά καθώς ζούμαρα, μπορούσα να δω ότι είχε περίπου το σχήμα ενός τριγώνου με ένα σαφές εξόγκωμα στην κορυφή προς τα πίσω.

Ήταν ολόμαυρο και δεν είχε αιχμηρές άκρες. Δεν αντανακλούσε πολύ φως και δεν έβγαιναν φώτα από αυτό».

Στα εξαιρετικά πλάνα, το μυστηριώδες αντικείμενο φαίνεται να κρέμεται ακίνητο πάνω από τη φασαρία της πρωτεύουσας από κάτω.

Στη συνέχεια, μια μύγα και αρκετά πουλιά περνούν επίσης στο πλάνο, δείχνοντας τη σαφή διαφορά μεταξύ των πλασμάτων και του μακρινού UFO.

Ο Arslan πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι ήταν, αλλά ξέρω τι δεν ήταν – δεν ήταν πουλί. Πραγματικά είχα πουλιά στο κλιπ, ενώ κινηματογραφούσα αυτό το πράγμα. Πετάω κι εγώ drones, οπότε ξέρω ότι δεν ήταν ούτε εμπορικό drone. Και δεν έχει κανένα νόημα ο στρατός μας να πετάει μυστικά drones πάνω από μια αριστοκρατική περιοχή του Ισλαμαμπάντ, όπου ζουν οι περισσότεροι αξιωματικοί του στρατού και της κυβέρνησης».

Σπάνιο θέαμα

Αφού μοιράστηκε το συναρπαστικό κλιπ στο διαδίκτυο, προκάλεσε φρενίτιδα μεταξύ των συναδέλφων του κυνηγών UFO, οι οποίοι χειροκρότησαν τη σαφήνεια της παρατήρησης.

Ένας θαυμαστής έγραψε: «Η καταγραφή είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Όχι μόνο για το τεχνικό επίτευγμα μιας τόσο εκτεταμένης φυσικής προσπάθειας για την παρακολούθηση για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά και για τον εκτεταμένο λεκτικό σχολιασμό και την περιγραφή του γεγονότος. Αντιλαμβάνεστε πόσο σπάνιο είναι ένα τέτοιο ντοκουμέντο;»

Ένας άλλος θεατής πρόσθεσε: «Έτσι συλλαμβάνεις ένα UFO!»

Ενώ ένας τρίτος θεωρητικός συνωμοσίας πρότεινε ότι το ενδιαφέρον σχήμα του αντικειμένου ταίριαζε απόλυτα με μια παρατήρηση που είχε γίνει στη Νέα Υόρκη.

Έγραψαν: «Ήταν ακριβώς έτσι, χωρίς φώτα που αναβόσβηναν, χωρίς τίποτα, απλά αιωρούνταν στον ουρανό για περίπου τέσσερα λεπτά και μετά ανέβηκε μέχρι να εξαφανιστεί εντελώς».

Ο Arslan έμεινε για να εκτιμήσει το περίεργο σχήμα που στροβιλίζεται στον ουρανό ήταν πολύ σκοτεινός για να το δει.

Απομάκρυνε τα σχόλια των σκεπτικιστών, επιμένοντας ότι ανεξάρτητα από αυτό που είδε, οι άνθρωποι δεν είναι μόνοι τους στο σύμπαν.

Ο 33χρονος συνέχισε: «Με τον αριθμό των άστρων και των πλανητών στο γνωστό σύμπαν, είναι στατιστικά αδύνατο να είμαστε τα μόνα ευφυή όντα σε αυτό το σύμπαν. Πρέπει να υπάρχουν πολιτισμοί που είναι εκατομμύρια ή δισεκατομμύρια χρόνια πιο προηγμένοι από εμάς και μετά πρέπει να υπάρχουν άλλοι που μόλις ξεκινούν. Έχουν επισκεφθεί τη Γη; Νομίζω ότι πρέπει να εξετάσουμε τα στοιχεία και να πάμε εκεί που μας οδηγούν. Υπάρχει σίγουρα μια πιθανότητα»

Έρχεται μετά από τους κυνηγούς εξωγήινων που ισχυρίστηκαν ότι η NASA κατέγραψε κατά λάθος έναν ιπτάμενο δίσκο να κάνει ζουμ πάνω από τη Γη σε μια εικόνα που αποκαλύφθηκε από την αποστολή Apollo 9.

Υποστήριξαν ότι η εικόνα που δείχνει το μικροσκοπικό μαύρο τρίγωνο να κρύβεται ανάμεσα στα σύννεφα μοιράστηκε κατά λάθος από τη διαστημική υπηρεσία.

*Αυτή η ιστορία εμφανίστηκε αρχικά στην εφημερίδα The Sun

Πηγή: Nypost.com

.dikaiologitika.gr

Το άρθρο ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ:Μυστηριώδες UFO ΠΕΤΟΥΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ πάνω από το Ισλαμαμπάντ -Τι λένε οι «κυνηγοί εξωγήινων» για την παρουσία του (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.