ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ:ΜΗΤΕΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ “ΟΝΤΟΤΗΤΑ’ ΒΙΝΤΕΟ


Μια ανατριχιαστική στιγμή έζησε μια μητέρα από τις ΗΠΑ, καθώς είδε από τις κάμερα ασφαλείας τα τρίδυμα κοριτσάκια της να μιλούν σε μια αόρατη οντότητα μέσα στο δωμάτιό τους.

Στις 26 Γενάρη, η 25χρονη Κέιτλιν Νίκολς άκουσε μέσα στη νύχτα τις 2χρονες τρίδυμες κορούλες της να τσακώνονται στο σπίτι της οικογένειας στη Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Όταν όμως η νεαρή μαμά κοίταξε την κάμερα στο παιδικό δωμάτιο, είδε ότι οι δίχρονες Πρίσλεϊ, Μίλι και Χέις δεν μάλωναν μεταξύ τους, αλλά έμοιαζαν να τσακώνονται με τον τοίχο.

«Θέλουμε να φύγεις από εδώ» ακούγονται να λένε τα κοριτσάκια και αρχίζουν να τρέχουν πάνω κάτω στο δωμάτιο.

Και παρά το γεγονός ότι το παράξενο περιστατικό δεν έχει επαναληφθεί έκτοτε, η Κέιτλιν ισχυρίεται πως τα τρίδυμα ξύπνησαν μέσα στη νύχτα από ένα τέρας που ήταν στο συγκεκριμένο σημείο.

Το βίντεο έγινε viral στα social media με πολλούς λάτρεις του ανεξήγητου να μιλούν για κάποια αόρατη οντότητα που έχει στοιχειώσει το δωμάτιο των κοριτσιών, ενώ άλλοι πιο ψύχραιμοι έκαναν λόγο για την τεράστια φαντασία των μικρών παιδιών, που συχνά μιλούν με τους φανταστικούς τους φίλους.
pronews.gr/

Το άρθρο ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ:ΜΗΤΕΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ “ΟΝΤΟΤΗΤΑ’ ΒΙΝΤΕΟ εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.