ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΥ

Η συμμετοχή μου στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, στην πνευματική και πολιτιστική ζωή συνεχίζεται. Αυτή τη φορά μετά από πρόταση συντρόφων, συνοδοιπόρων και πολλών φίλων και μετά από σχετική απόφαση της εκλογικής επιτροπής, συμμετέχω ως υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας στο ψηφοδέλτιο του ΜΕΡΑ 25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ, στις εκλογές, στις 21 Μάη 2023.

Χθες 2 Μάη 2023 έγινε η ανακήρυξη των κομμάτων και των υποψηφίων από τον Άρειο Πάγο και μπαίνουμε στην τελική ευθεία των εκλογών.

Η κοινωνική αντίσταση στην πολιτική λαίλαπα που θα συνεχιστεί από τις συστημικές μνημονιακές δυνάμεις(ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) και οι λαϊκές διεκδικήσεις που πρέπει να ενταθούν επιβάλουν μαζικές κινηματικές δράσεις. Σ’ αυτόν τον πολιτικό αγώνα απαραίτητος πολλαπλασιαστής θα είναι η δύναμη της αντιπολιτευτικής κοινοβουλευτικής φωνής της κοινωνίας και της Αριστεράς, που πρεσβεύει και παλεύει για τη ΡΗΞΗ με τις βάρβαρες, μνημονιακές, νεοφιλελεύθερες, αντιλαϊκές πολιτικές.

Σας καλώ σε αγωνιστική εγρήγορση για ζωή με αξιοπρέπεια!

Σας καλώ να υπερψηφίσετε ΜΕΡΑ 25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ!

ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!

 

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Γιώργος Παληγεώργος γεννήθηκε στις Φυτείες Ξηρομέρου το έτος 1960, από αγρότες γονείς, όπου τέλειωσε το Δημοτικό Σχολείο. Τη μέση εκπαίδευση παρακολούθησε για 5 χρόνια στο Αγρίνιο και για 1 στην Πάτρα. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στη Θεσσαλονίκη(ΑΒΣΘ-ΠΑ.ΜΑΚ.), ενώ οι μεταπτυχιακές του σπουδές είναι στη Διοίκηση Μονάδων υγείας με κατεύθυνση την κοστοστολόγηση. Εργάστηκε ως Λογιστής σε Επιχειρήσεις στην Αθήνα και στην Αιτωλοακαρνανία, καθώς και ως Λογιστής ελεύθερος επαγγελματίας. Από το 1993 ζει στο Αγρίνιο.  Δίδαξε Λογιστική και κοστολόγηση στο ΤΕΙ Μεσολογγίου για 25 χρόνια.   Από τα μαθητικά του χρόνια ενστερνίστηκε τις μεγάλες ανθρωπιστικές αξίες και συμμετείχε ανελλιπώς  στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες μέσα απ’ τις γραμμές της Αριστεράς.

Πλειάδα άρθρων του σε θέματα πολιτικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος  έχουν δημοσιευτεί κι εξακολουθούν να δημοσιεύονται  σε εφημερίδες και στον ηλεκτρονικό τύπο.  Είναι συγγραφέας-λογοτέχνης και έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Θεωρεί  ότι ο συνδυασμός της κινηματικής δράσης με τη σθεναρή και διαυγή προγραμματική κοινοβουλευτική αντιπολίτευση μπορεί να κάνουν την ελπίδα ξανά να ανθίσει και η χώρα να μπει σε αισιόδοξη προοπτική, μακριά απ’ τις καταστρεπτικές και αδιέξοδες μνημονιακές δεσμεύσεις.

 



0Shares

Το άρθρο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΥ εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.