ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ: Τα Επτάνησα έχουν τα πάντα για να προσελκύσουν Ελληνες και Ξένους τουρίστες.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΛΕΞΑΚΗ.


     Με μεγάλο ενδιαφέρον περιέγραψε την κατάσταση που υπάρχει στα Επτάνησα  για τον τουρισμό, παρα τα προβλήματα που υπάρχουν  λόγο της σοβαρής  κατάστασης, ο  κ. Αλέξανδρος Αλεξάκης Αντιπερειφερειαρχης  Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνιστικότητας Επτανήσων . 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο κος Αλεξάκης στο ITN News και στον δημοσιογράφο Γιώργο Καραχρήστο, τόνισε, η κατάσταση που βρίσκονται τα Επτάνησα είναι ιδία με όλους τους τουριστικούς προορισμούς, έχει ανοίξει ένα μικρό ποσοστό καταστημάτων, επιχειρήσεων, ξενοδοχείων αυτά είναι δυστυχώς για τους τύπους ανοικτά, υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που ετοιμάζεται να ανοίξει μετά την 1 Ιουλίου, και ένα μικρό ποσοστό δυστυχώς που δεν θα ανοίξει.
Καλησπέρα κ. Αλεξάκη σε τι κατάσταση βρισκόμαστε σήμερα θέλετε να μας πείτε δυο λόγια.
Η κατάσταση που βρίσκονται τα Επτάνησα είναι ιδία με όλους τους τουριστικούς προορισμούς, έχει ανοίξει ένα μικρό ποσοστό καταστημάτων, επιχειρήσεων, ξενοδοχείων αυτά είναι δυστυχώς για τους τύπους ανοικτά, υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που ετοιμάζεται να ανοίξει μετά την 1 Ιουλίου , και ένα μικρό ποσοστό δυστυχώς που δεν θα ανοίξει, είναι μια κατάσταση δύσκολη, πρωτόγνωρη γίνεται μια προσπάθεια από όλες τις πλευρές να δούμε τι μπορεί να σωθεί .

Διαβάστε περισσότερα »

Άρθρο από:ΞηρόμεροNews